Antena 3 CNN Externe Kamala Harris va da primul interviu de candidată la preşedinţia SUA la CNN, joi

Kamala Harris va da primul interviu de candidată la preşedinţia SUA la CNN, joi

de Adrian Dumitru    |   

Vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, va acorda, joi, la CNN, primul interviu de când a intrat în campanie în urmă cu aproximativ o lună, a anunţat, marţi, canalul de televiziune american.

Ea va răspunde la întrebări în compania guvernatorului de Minnesota Tim Walz, candidat la funcţia de vicepreşedinte şi cu care va fi în campanie în Georgia, stat decisiv pentru alegerile din 5 noiembrie. Interviul, cu jurnalista Dana Bash, va fi difuzat la ora locală 21:00, a precizat CNN.

Democrata, în vârstă de 59 de ani, s-a confruntat cu o presiune crescută pentru a acorda un interviu adecvat unui important mijloc de presă american. Până acum, Kamala Harris a făcut declaraţii foarte scurte jurnaliştilor după deplasări sau întâlniri cu influenceri.

Acest interviu la CNN, care va fi urmat, pe 10 septembrie, de o dezbatere foarte aşteptată cu Donald Trump, subliniază că această campanie prezidenţială extraordinară a intrat într-o altă fază, cu zece săptămâni înainte de alegeri şi după o convenţie democrată de nominalizare euforică, săptămâna trecută, la Chicago.

Kamala Harris, care a intrat în cursa pentru Casa Albă după retragerea spectaculoasă a preşedintelui Joe Biden, la 21 iulie, a înregistrat de atunci un oarecare avânt în sondaje, dar cursa rămâne extrem de strânsă.

Donald Trump este în căutarea unui nou suflu, astfel încât să câştige voturi dincolo de baza lui obişnuită, foarte stabilă, şi cu atât mai fervent de când a fost victima unei tentative de asasinat pe 13 iulie.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile