Antena 3 CNN Actualitate Un mic obiect găsit în buzunarul Denisei, tânăra ucisă de ”Șacalul”, i-a ajutat pe anchetatori să refacă filmul crimei

Un mic obiect găsit în buzunarul Denisei, tânăra ucisă de ”Șacalul”, i-a ajutat pe anchetatori să refacă filmul crimei

de Laura Dinu    |   

Noi detalii apar în cazul crimelor de la Constanța. Anchetatorii pun cap la cap probele și încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat. Ceea ce se știe până acum este că ”Șacalul” ar fi plănuit totul cu sânge rece. Mai mult decât atât, acesta și-a ales a doua victimă în timp ce era deja filat de poliție. Un obiect găsit în buzunarul uneia dintre fete i-a ajutat pe anchetatori să refacă puzzle-ul mortal. 

”Șacalul” poza într-un om pios, care mergea la biserică frecvent și se purta extrem de frumos cu apropiații. 

În ascuns însă, acesta le-a ucis pe Denisa și Delia cu sânge rece. Le-a ales după același tipar: tinere, escorte de lux, o pradă extrem de ușoară, scrie observatornews.ro.

Anchetatorii au reușit să stabilească faptul că, pe 24 august, Denisa s-a cazat la un hotel din Constanța. Trei zile mai târziu, presupusul criminal a venit și a luat-o din fața hotelului, conducând mașina ei, și plecând împreună spre stațiunea Mamaia. A fost ultima dată când fata a fost văzută în viață. 

Două ore mai târziu, cei doi au ajuns în apartamentul în care ”Șacalul” locuia alături de iubită și cei patru copii ai ei, cel mai mic având doar trei ani. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi împreună. Potrivit surselor Observator, la acel moment, Denisa ar fi fost drogată. Ar fi consumat substanțe interzise alături de bărbat, în apartamentul lui. După ce au întreţinut relaţii sexuale, a ucis-o. A dus-o în apartamentul lui și i-a ținut trupul neînsuflețit în casă, ascuns în baie, timp de două zile. 

În tot acest timp, nimeni nu a mai știut de ea, deși proprietarii hotelului au încercat să ia legătura cu tânăra. I-au scris mesaje, la care au primit și răspuns. 

"I-am dat mesaj dacă se prezintă să-şi ia lucrurile din cameră şi să achite contravaloarea", a declarat patronul hotelului.

Răspunsul primit nu a venit însă din partea Denisei. Principalul suspect și concubina lui răspundeau la mesajele primite pe telefonul ei. 

"Azi se rezolvă sută la sută. Bună ziua din nou. În maximum o oră va fi cineva acolo pentru a achita. Maximum, maximum o oră. Îmi cer scuze încă o dată", se arată în mesaje. 

"Au insistat să nu anunţ poliţia. Peste o oră şi un pic a venit o doamnă care s-a prezentat drept mama ei şi un copil de 15 ani care s-a dat drept fratele ei. Au urcat în cameră cu camerista, i-au luat lucrurile, au coborât la maşina personală a fetei cazate", a declarat patronul hotelului. 

”Șacalul” a mutat cadavrul, deși era filat

Din păcate, a mai durat aproximativ o săptămână până ce trupul fetei să fie descoperit. Și deși bărbatul era monitorizat de poliție, cu telefoanele ascultate, acesta a reușit să mute cadavrul și să îl abandoneze pe marginea drumului, la 60 de km de Constanţa. Ulterior, acesta a revenit liniștit la viața normală, până când a făcut accident. 

Ce au găsit anchetatorii în buzunarul Denisei

Criminaliștilor le-a fost de ajutor un mic obiect găsit în buzunarul Denisei. Mai exact, cartela de la hotel, cu ajutorul căreia au reușit să refacă puzzle-ul. 

Pe de altă parte, Delia, prima victimă, avea un apartament de lux închiriat în Mamaia Nord. Soțul ei știa cu ce se ocupă, iar cei doi obișnuiau să vorbească zilnic. În momentul în care a văzut că nu reușește să mai ia legătura cu ea, s-a panicat și a sunat la poliție. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în stare de putrefacție, în apartament, aerul condiționat fiind dat la 30 de grade. 

"E un miros, nu vreţi să ştiţi. Ce duhnea... A venit o maşină de la criminalistică. O săptămână au stat aici. Au luat urme, amprente", a declarat un vecin. 

”Șacalul” și concubina lui refuză să colaboreze cu anchetatorii

Până acum, cei doi indivizi au refuzat să stea de vorbă cu procurorii. 

"Un cazier bogat încă de când era minor. Furt, conducere fără permis, infracţiuni la viaţa sexuală", a mai spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe langa Tribunalul Constanţa. 

Colegii au fost șocați însă când au aflat ce a făcut, ținând cont de faptul că bărbatul și-a păstrat mereu imaginea de om bun. 

"Lucra ca zilier, pe plajă, ca beachboy. El aici cu noi era ok., după ce a omorât-o pe femeia aia, a venit la muncă. Nu se vedea lucrul ăsta", spun colegii lui.

Subiecte în articol: Constanța dublă crimă Șacalul
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile