Antena 3 CNN Actualitate Cine este „Șacalul”, bărbatul acuzat că le-a ucis pe Denisa și Delia. Era sub control judiciar când a comis crimele

Cine este „Șacalul”, bărbatul acuzat că le-a ucis pe Denisa și Delia. Era sub control judiciar când a comis crimele

niculae mitrea sacalul
Niculae Mitrea, supranumit Șacalul, la doar două zile după prima crimă, se comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de Carmina Pricopie    |    12 Sep 2024   •   07:00

Avem informaţii exclusive despre bărbatul care le-a ucis pe cele două tinere din Constanţa. Criminalul, poreclit Şacalul, era cercetat de poliţişti în momentul în care le-a omorât pe fete. A primit şi o condamnare chiar după ce a comis prima crimă. Acesta este descris de procurori ca fiind consumator de droguri, cu antecedente penale grave. După ce a comis crimele, bărbatul s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, o arată chiar postările pe care acesta le-a făcut pe rețelele de socializare. Postări care sunt acum analizate şi de procuror.

Principalul suspect al crimelor din Constanța, Niculae Mitrea, supranumit Șacalul, are la activ mai multe condamnări. Majoritatea sunt infracțiuni pentru conducere fără permis. A primit mai multe condamnări pe pentru asta, după ce a fost prins de polițiști la volan. Șocant este că era sub control judiciar în momentul în care a comis cele două crime, așa cum îl acuză anchetatorii.

Pe 06.12.2023 a fost arestat preventiv de către Judecătoria Tulcea pentru conducere fără permis.

Pe 14.06.2024, Judecătoria Tulcea l-a pus sub control judiciar. Ce înseamnă asta? Avea anumite obligații. În primul rând, să nu depășească limita teritorială a României decât cu încuviințarea organului judiciar și să nu conducă mașini pentru care necesita posesia unui permis de conducere pe care el nu îl avea. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că nu a respectat controlul judiciar. El era la volanul mașinii respective. 

Prima victimă despre care spun anchetatorii că ar fi ucis-o Șacalul este Denisa Iana. Avea 28 de ani, era din Timișoara. Ar fi fost ucisă de acest individ pe 02.07.2024.

După prima crimă, potrivit datelor obținute în exclusivitate, pe 31 iulie, a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare, cu detenție, de către Judecătoria Tulcea pentru conducere fără permis, pentru refuz de recoltare de probe biologice și pentru furt în scop de folosință. A 2-a crimă a avut loc pe 27 august. Procurorii spun că el ar fi fost cel care a ucis-o pe Delia Avram, o tânără în vârstă de 34 de ani din Timișoara. Cadavrul ei a fost găsit în apropiere a lacului Sinoi.

Anchetatorii spun că Şacalul le-a ucis pe amândouă. Un personaj dubios, cu mulţi ani de puşcărie în spate. Un personaj foarte prezent pe reţelele de socializare.

Nicolae Marin, zis „Șacalul" principalul suspect în cazul celor 2 crime din Constanța, avea zeci de conturi online şi îşi împărtăşea aproape toată viaţa cu prietenii virtuali.

Ce a făcut „Șacalul” înainte și după câteva zile de la comiterea crimelor

Pe data de 28.06. 2024, cu 4 zile înainte de prima crimă, acesta a postat pe rețelele sociale un filmuleț cu el cântând la biserică.

Pe 30.06.2024, cu 2 zile înainte de prima crimă, vorbea pe rețelele sociale despre cât de puțin contează averea oamenilor.

Data în care a murit prima femeie este 2 iulie, însă a fost găsită pe 12 iulie. Cea de-a doua femeie a murit pe 27 august și el a fost prins pe 9 septembrie. Sunt aproape 2 luni în care el a fost liber. Anchetatorii se uită acum pe postările lui de pe rețelele sociale pentru că sunt multe.

În tot acest timp, principalul suspect se comporta, cel puţin în mediul online, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Pe 4.07.2024, la 2 zile după prima crimă, acesta s-a postat în mediul online în timp ce zâmbea și cânta.

La doar 2 zile după ce, spun procurorii, ar fi omorât-o pe Delia Avram, bărbatul s-a angajat la o plajă.

La 3 săptămâni după ce ar fi omorât-o pe femeie, Şacalul era deja pe lista suspecţiilor, dar nu ştia acest lucru. Se comporta în continuare ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Era la masă, pe malul mării împreună cu familia - mama şi fratele lui.

Pe 26.08.2024, Șacalul a continuat să fie activ în mediul online inclusiv cu o zi înainte ca cea de-a doua victimă să moară.

Pe 27.08.2024 a comis a doua crimă. Conform procurorilor, şacalul a plecat cu maşina victimei şi nu s-a ferit să arate acest lucru în mediul online.

Pe data de 30.08.2024, la 3 zile după ce tânăra din Timişoara a murit, principalul suspect posta un videoclip în care se observă că îi conduce maşina.

Pe 03.09.2024, la o săptămână după a doua crima, Şacalul era la volan în maşina celei de-a doua victime în momentul în care a făcut accident.

4.09.2024 - o săptămână după a doua crimă. Asta nu l-a oprit însă din a-şi face viaţa publică în continuare. La o zi după producerea accidentului a postat un nou videoclip, de această dată, de pe patul de spital.

A continuat activitatea online până pe data de 9 septembrie, ziua în care a fost prins. Acum, poliţiştii încearcă să pună cap la cap toate aceste date pentru a strânge cât mai multe probe împotriva lui.

×
Subiecte în articol: Șacalul crimă Constanța
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close