Antena 3 CNN Actualitate Cum le-a ademenit "Șacalul" pe Delia și Denisa, tinerele ucise pe litoral. Imagini cu suspectul adus în cârje la instanță

Cum le-a ademenit "Șacalul" pe Delia și Denisa, tinerele ucise pe litoral. Imagini cu suspectul adus în cârje la instanță

suspectul dublei crime de pe litoral a fost adus in carje la instanta
"Șacalul"a fost adus la instanță în cârje şi ajutat de poliţişti să meargă. El este suspectat că le-a ucis pe Delia și Denisa. FOTO Captură video Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    11 Sep 2024   •   13:23

Apar noi detalii şocante în cazul dublei crime din Constanţa. S-a aflat cum le-a ademenit ucigaşul pe cele două tinere pe care ulterior le-a ucis şi jefuit. Criminalul şi-a găsit victimele pe un site de escorte de lux şi le-ar fi chemat la el initial cu intenţia de a le jefui. Conform surselor Antena 3 CNN, a doua victimă, tânăra din Timişoara, ar fi fost sub drogată în momentul în care s-a întâlnit cu individul care a ucis-o după ce ar fi întreținut relații sexuale. Trupul neînsufletit al Denisei va fi depus joi la capelă, urmând să fie înmormântată vineri, în satul natal. 

Delia, prima dintre victime, din Tulcea, avea un apartament închiriat în Mamaia Nord. Soțul ei știa cu ce se ocupă și obișnuia să o sune zilnic. Când ea nu a răspuns la telefon, s-a panicat și a sunat la poliție. Așa a ajuns să fie găsită moartă în casă.

Delia a fost găsită cu aerul condiţionat pornit la temperatură maximă pentru ca trupul să se descompună cât mai repede, iar dovezile să dispară.

Denisa, a doua victima, a fost descoperită mâncată de şacali, după ce trupul ei a fost tinut timp de două zile în casa în care criminalul și concubina lui stăteau cu copiii. 

Principalul suspect în cazul celor două crime de la Constanța, un bărbat de 26 de ani poreclit  „Șacalul”, și iubita acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Individul este acuzat că le-a ucis pe cele două femei pentru a le fura mașinile de lux și bunurile de valoare pe care le aveau.

El a fost adus la instanță în cârje şi ajutat de poliţişti să meargă.  

Bărbatul a fost prins nu după ce le-a ucis pe femei, ci în urma unui accident în care a fost implicat. Conducea chiar maşina uneia dintre vicime pe care voia să o vândă.

Unul dintre cadavre ar fi stat timp de două zile în baia pe care o foloseau cei patru copii ai concubinei individului, arestată și ea pentru complicitate. Dezvăluirea cutremurătoare a fost făcută chiar de copiii minori ai iubitei principalului suspect procurorilor veniţi la percheziţii. Adolescentul de 15 ani care l-ar fi ajutat pe bărbat să transporte cadavrul pe câmp urmează să fie şi el audiat.

Anchetatorii nu exclud să găsească și alte cadavre.  

 

 

 

×
Subiecte în articol: crima litoral Politie femei ucise
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close