Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu, despre demiterea lui Rafila pentru scandalul de la Spitalul Pantelimon: Premierul nu ia decizii emoționale

Ciolacu, despre demiterea lui Rafila pentru scandalul de la Spitalul Pantelimon: Premierul nu ia decizii emoționale

de Georgiana Marina    |   

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, întrebat despre o eventuală demitere a ministrului Sănătății Alexandru Rafila, că nu poate lua decizii emoționale.

"Speram să fie și ultimul caz, nu am crezut că se poate întâmpla în realitate. Vorbim de medici care trebuie să salveze oameni. Vorbim despre omor premeditat anumite lucruri au fost sesizate mai demult, în aprilie s-a trimis un control administrativ.

Am văzut că a fost un control de la Colegiul Medicilor care a spus că nu se întâmpla nimic", a declarat premierul referitor la ancheta de la Pantelimon.

"Am văzut declarația ministrului, sunt ferm convins - de mult timp nu am mai văzut un comunicat atât de dur al unor magistrați – că vom avea tot adevărul", a declarat Ciolacu.

Întrebat despre o eventuală demitere a ministrului Sănătății în contextul acestui scandal, Rafila a răspuns: "Românii așteaptă ca premierul să nu ia decizii emoționale.

Dacă aș fi luat decizii emoționale, săptămâna trecută aș fi schimbat-o pe Ligia Deca, după scandalul SNSPA, Trebuie să dăm dovadă de echilibru."

Detalii șocante din ancheta procurorilor cu privire la decesele suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon. Potrivit unui comunicat al Parchetului, dat după ce două doctorițe și o asistentă au fost reținute miercuri, acestea ar fi omorât cu premeditare pacienți internați pe secția de Terapie Intensivă a spitalului, prin reducerea dozei de noradrenalină.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile