Antena 3 CNN Actualitate Ce arată necropsia tinerelor ucise de ”Șacalul”. Medicii au stabilit cum au murit cele două fete

Ce arată necropsia tinerelor ucise de ”Șacalul”. Medicii au stabilit cum au murit cele două fete

de Laura Dinu    |   

Detalii cutremurătoare ies la iveală în urma dublei crime de la Constanța. Principalul suspect, un tânăr de 26 de ani cunoscut sub numele de „Șacalul”, pare să fi plănuit totul din timp. El ar fi atras tinerele cu un scop clar – să le jefuiască, iar apoi să le ucidă.

Bărbatul s-a folosit de copilul concubinei sale pentru a scăpa de unul dintre cadavre. Mai mult, trupul neînsuflețit al uneia dintre victime a fost ținut timp de două zile în apartamentul în care locuiau cei patru copii ai concubinei sale.

Deși suspectul era monitorizat de poliție încă de la prima crimă, rămâne un mister de ce a doua victimă nu a fost salvată.

Ce arată rezultatele necropsiei

Rezultatele autopsiei arată că ambele tinere au fost ucise în același mod. Mai exact, fetele au murit prin strangulare, scrie observatornews.ro.

Deși „Șacalul” și concubina sa au fost arestați, există multe întrebări fără răspuns cu privire la modul în care a fost desfășurată ancheta între cele două crime. Bărbatul nu a fost chemat la audieri sau reținut după prima crimă, deoarece anchetatorii strângeau încă probe.

Investigația scoate la iveală detalii importante

Tânăra din Timișoara s-a cazat pe 24 august la un hotel de pe Bulevardul Mamaia. Pe 27 august, susțin patronii hotelului, suspectul a venit și a luat-o pe tânără cu mașina ei. Când aceasta nu s-a mai întors la hotel timp de câteva zile, proprietarii au trimis mesaje și au primit răspunsuri, dar bănuiesc că vorbeau cu suspectul, nu cu victima. În mesaje, aceștia erau liniștiți și rugați să nu alerteze poliția.

Nu după mult timp, o mașină a ajuns la hotel, iar concubina suspectului, fiul ei de 15 ani și un alt bărbat au intrat în camera tinerei, i-au luat lucrurile, au achitat doar parțial cazarea și au plecat.

Filmul evenimentelor, prezentat de procurori

Procurorii au spus în conferință de presă că cele două femei - Denisa și Delia - au fost ucise pentru mașinile lor, bani și bunuri.  

„Cele două victime se pare că au fost ucise în acelaşi mod de către acelaşi individ. Nu ştim deocamdată cu certitudine cauza morţii întrucât starea de putrefacţie a victimelor a împiedicat medicii legişti să ne lămurească efectiv despre cauza morţii. La una dintre victime nici nu avem deocamdată toate rezultatele histopatologice sau toxicologice la dispoziţie. Cert este că în cursul investigaţiilor s-a stabilit că inculpatul reţinut şi faţă de care urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă, având un cazier destul de bogat încă din minorat, a încercat să obţină prin mijloace frauduloase bani şi alte bunuri de la cele două victime”, a declarat Sadîc Zafer într-o conferință de presă de mați, potrivit News.ro. 

El a mai afirmat că cele două victime au fost cunoscute de bărbat prin intermediul unor anunţuri postate pe internet prin care femeile respective ofereau servicii sexuale. 

„Le-a cunoscut pe victime prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale. Pe prima dintre victime se pare că a ucis-o în locuinţa închiriată de aceasta în Mamaia, pe data de 2 iulie 2024, iar pe cea de-a doua victimă a ucis-o la data de 27 august 2024, în Năvodari, în locuinţa în care era găzduit de inculpata care a fost la rândul său reţinută în dosar”, a spus Sadîc Zafer.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a furat maşinile victimelor, după ce le-a omorât. „Datele de anchetă au condus la ipoteza de lucru că a fost acelaşi mod de operare al inculpatului reţinut, în sensul că le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de autoturisme. Pe prima victimă a deposedat-o de un autourism Audi A4 pe care ulterior l-a înstrăinat, a făcut schimb cu alte persoane din judeţul Tulcea, iar acele persoane, după mai multe înstrăinări succesive au înmatriculat respectivul autoturism în Bulgalia. Celei de-a doua victime i-a sustras autoturismul marca BMW Seria 1, pe care l-a condus pe drumurile publice, iar pe data de 3 septembrie anul acesta, în timp ce rula între Sinoe şi Mihai Viteazu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat, aşa încât inculpatul ajuns la spital, iar maşina victimei a fost distrusă”, a mai afirmat Sadîc Zafer. 

Procurorii au mai aflat că telefoanele celei de-a doua victime şi suma de 11.000 de lei care era în maşină au fost luate de bărbatul anchetat. 

Anchetatorii au afirmat că au indicii că bărbatul încerca să dea vina pe altcineva pentru aceste crime.

 

Subiecte în articol: necropsie dublă crimă Constanța Șacalul
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile