Antena 3 CNN Actualitate Două femei au fost ucise de același bărbat, în Constanța. Individul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare

Două femei au fost ucise de același bărbat, în Constanța. Individul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare

politia investigatii criminale
Două femei ar fi fost omorâte de acelaşi individ care le-ar fi furat şi le-ar fi vândut maşinile după crime. Foto: Profimedia Images
de Ioana Coman    |    Georgiana Murgilă    |    09 Sep 2024   •   14:34

Caz şocant la Constanţa. Două femei ar fi fost omorâte de acelaşi individ care le-ar fi furat şi le-ar fi vândut maşinile după crime, potrivit unor surse. Trupul neînsuflețit al ultimei victime a fost găsit pe câmp. Celălalt cadavru se afla într-un apartament. În acest moment, poliţiştii fac percheziţii la domiciliul presupusului ucigaş. 

ACTUALIZARE. Anchetatorii ar fi ajuns la suspect după ce acesta ar fi fost implicat într-un accident rutier când se afla la volanul mașinii uneia dintre victime.

Georgiana Murgilă, jurnalist Antena 3 CNN: Vorbim despre două crime șocante care s-au petrecut pe raza județului Constanța. Potrivit unor surse, una dintre femei ar fi fost omorâtă chiar în apartamentul în care locuia, iar cea de-a doua ar fi fost ucisă într-un alt apartament, care ar aparține chiar suspectului principal și apoi abandonat pe un câmp, acolo unde trupul neînsuflețit a fost atacat de animale.

Au fost găsite mai multe probe care îl incriminează pe acest individ. Potrivit unor surse, el ar fi vândut mașina uneia dintre victime și urma să vândă și autoturismul celei de-a doua. Polițiștii au mers pe urmele lui și au strâns mai multe probe, inclusiv imagini surprinse de camerele de supraveghere, iar acum fac percheziții la locuința sa.

Cele două crime au avut loc în perioada iulie-august. Trupul uneia dintre victime a fost dus pe un câmp, unde a fost observat de trecătorii care au anunțat poliția. Al doilea cadavru a fost abandonat chiar în apartamentul victimei. 

În acest moment se strâng mai multe probe, se fac investigații, se așteaptă expertize medico-legale pentru a se afla cu exactitatea modul în care cele două femei au fost ucise. 

Potrivit surselor noastre, bărbatul urmează să fie audiat de către polițiștii care se află acum la descinderi. Vorbim despre Direcția de Investigații Criminale și Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, cei care se ocupă îndeaproape de această anchetă. 

×
Subiecte în articol: Constanța crime crima
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close