Antena 3 CNN Actualitate Surse: Bărbatul mort în accidentul de tramvai era angajat SPP și soțul femeii stropite cu benzină la Parlament

Surse: Bărbatul mort în accidentul de tramvai era angajat SPP și soțul femeii stropite cu benzină la Parlament

Accident Rahova 1
Accident grav în București. Un autoturism a fost lovit de tramvai. Șoferul a murit. FOTO Antena 3 CNN
de R.K.    |    19 Sep 2024   •   14:25

Bărbatul care a murit, joi, într-un tragic accident de mașină în București era angajat SPP, potriviti surselor Antena 3 CNN. De asemenea, acesta era soțul femeii care a fost stropită cu benzină marți la Parlament.

Bărbatul a murit joi după ce mașina sa a fost ruptă în două după impactul cu un tramvai. Șoferul, cel mai probabil, nu s-a asigurat atunci când a efectuat virajul la stânga. Impactul tramvaiului cu autoturismul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în două.

Vatmanul a fost testat pozitiv la DrugTest, dar le-a spus polițiștilor că urma un tratament și le-a arătat acestora o rețetă prescrisă de medic, au declarat surse pentru Antena 3 CNN.

Bărbatul era angajat SPP și se afla în timpul liber. Mașina implicată în accident era mașina sa personală. În urmă cu două zile, soția sa a trecut printr-un moment de panică, la Parlament, când un bărbat a stropit-o cu benzină și a dat foc chioșcului de la intrarea în clădire. 

Surse Antena 3 CNN: Vatmanul a declarat poliției că urma un tratament

Vatmanul implicat în coliziunea unui tramvai cu un autoturism, joi dimineața, pe șoseaua Progresul din Capitală, susține că se află sub tratament, spun surse Antena 3 CNN.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului aflat la volanul autoturismului.

Vatmanul, care a ieșit pozitiv la DrugTest, a pus la dispoziția polițiștilor rețeta pe care i-a eliberat-o medicul.

În paralel cu ancheta organelor de poliție, STB a deschis propria anchetă internă în legătură cu acest accident, potrivit Antena 3 CNN.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close