Antena 3 CNN Actualitate Mașină ruptă în două de tramvai, în București. Șoferul a murit. Surse: Pozitiv la DrugTest, vatmanul spune că urma un tratament

Mașină ruptă în două de tramvai, în București. Șoferul a murit. Surse: Pozitiv la DrugTest, vatmanul spune că urma un tratament

Accident Rahova 1
Șoferul unui autoturism a decedat după ce mașina sa a fost lovită de un tramvai, în București, 19 septembrie 2024. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Bogdan Borza    |    19 Sep 2024   •   08:25

Un tramvai a lovit o mașină, joi dimineață, pe șoseaua Progresul din Capitală, iar șoferul a murit. Vatmanul a fost testat pozitiv la DrugTest, dar le-a spus polițiștilor că urma un tratament și le-a arătat acestora o rețetă prescrisă de medic, au declarat surse pentru Antena 3 CNN.

"Salvatorii au intervenit, încercând să scoată șoferul care a rămas încarcerat. S-a încercat resuscitarea victimei pe parcursul a 30 de minute însă, ulterior, s-a pronunțat decesul acestuia. Bărbatul era singur în mașină. 

Din primele informații, șoferul, cel mai probabil, nu s-a asigurat atunci când a efectuat virajul la stânga. Impactul tramvaiului cu autoturismul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în două.

În urma evenimentului rutier, circulația tramvaielor a fost complet blocată între Răzoare și Calea Rahovei", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Bogdan Borza.

Poliția: Vatmanul a fost testat iar rezultatul a indicat prezența substanțelor psiho-active

"În această dimineață, în jurul orei 07:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe șoseaua Progresului din sectorul 5 al Capitalei.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șoseau Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului de circulație, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, iar după extragere s-a constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața. Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație.

Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise", a precizat Poliția într-un comunicat.

Surse Antena 3 CNN: Vatmanul a declarat poliției că urma un tratament

Vatmanul implicat în coliziunea unui tramvai cu un autoturism, joi dimineața, pe șoseaua Progresul din Capitală,  susține că se află sub tratament, spun surse Antena 3 CNN.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului aflat la volanul autoturismului.

Vatmanul, care a ieșit pozitiv la DrugTest, a pus la dispoziția polițiștilor rețeta pe care i-a eliberat-o medicul.

În paralel cu ancheta organelor de poliție, STB a deschis propria anchetă internă în legătură cu acest accident, potrivit Antena 3 CNN.

STB a înființat o linie de autobuz pentru preluarea călătorilor tramvaielor blocate în urma accidentului de pe Șoseaua Progresul

Circulația tramvaielor pe liniile 1, 10, 11, 25 şi 47 a fost blocată, joi dimineața, pe Șoseaua Progresului, în zona stației Inox, din cauza unui accident în care a fost implicat un autoturism.

Blocajul este pe ambele sensuri de mers, a anunțat Societatea de Transport București, STB, pe contul său de pe rețeaua X.

Pentru preluarea călătorilor a fost înființate linia navetă 625 care circulă între Piața Danny Huwe și Șura Mare, a precizat instituția citată.

Ulterior, după ora 11, la circa patru ore de la accident, circulația tramvaielor în zonă a fost reluată, potrivit Antena 3 CNN.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close