Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, supărat pe sondajul care îl dă pe locul 6 înainte de alegerile prezidențiale: ”O formă de manipulare”

Nicolae Ciucă, supărat pe sondajul care îl dă pe locul 6 înainte de alegerile prezidențiale: ”O formă de manipulare”

nicolae ciuca
Nicolae Ciucă, președintele PNL. FOTO: Hepta
de A.D.    |    15 Oct 2024   •   17:07

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a catalogat, marţi, drept "minciună" şi "o formă de manipulare" sondajul de opinie realizat la comanda Uniunii Salvaţi România, care îl clasează pe locul al şaselea în topul preferinţelor românilor la alegerile prezidenţiale.

Potrivit sondajului respectiv, liderul PNL ar fi cotat doar cu 5,9% din opţiunile alegătorilor, cu mult mai puţin decât competitorii Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Elena Lasconi, George Simion.

"Doar pe locul şase? Eu credeam că m-au dus pe locul 14, că sunt 14 candidaţi. Este şi de data aceasta, cum am spus de fiecare dată, o modalitate, o formă de manipulare a opiniei publice şi vă rog să aveţi încredere că şi noi avem sondajele noastre, pe care le-am dat publicităţii, dar eu cred foarte mult în sondajul real pe care românii îl vor da pe data de 24 noiembrie, pe 1 decembrie şi pe 8 decembrie. Acelea sunt sondaje adevărate. Celelalte, din păcate, nu sunt sondaje care să vină să prezinte o realitate (...) Toată viaţa mea am crezut în realitate. După minciuni nu trebuie să ne ghidăm", a declarat Ciucă, citat de Agerpres.

Preşedintele PNL a susţinut o declaraţie de presă, la finalul unei vizite pe care a efectuat-o, marţi, în comuna Horodnic de Sus din judeţul Suceava.

×
Parteneri
x close