Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. El a transmis un mesaj audio către PSD

Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. El a transmis un mesaj audio către PSD

ID270318_INQUAM_Photos_Octav_Ganea (1)
Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
de R.K.    |    20 Aug 2024   •   12:46

Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a anunțat, marți, colegii din partid că va candida la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut într-un mesaj obținut în exclusivitate de Antena 3 CNN.

„Vă salut. Sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulți dintre domneavoastră am luat decizia să candidez la președinția României. Am vrut să aflați asta de la mine și nu de la televizor pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România așa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm președinția după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordați onoarea de a lupta în numele dvs. și al românilor. Contez pe voi toți și vă aștept alături de campania noastră”, le -a transmis Ciolacu colegilor din partid.

Ciolacu a evitat până acum să spună clar dacă va candida sau nu pentru Palatul Cotroceni, inclusiv unii dintre colegii săi de partid considerând că ezitările sale ar arăta că, de fapt, nu își dorește să candideze. 

În weekend-ul trecut, însă, președintele PSD a purtat discuții telefonice cu șefii organizațiilor județene, pentru a se asigura că are spijinul lor pentru această candidatură, mai ales în condițiile în care Congresul, care va reuni la București câteva mii de social-democrați, trebuie să dea un semnal triumfalist pentru lansarea campaniei electorale pentru prezidențiale. 

Sâmbătă, 24 august, social democrații vin la București la Congresul partidului, unde președintele va fi ales prin vot pe telefon, cu un cod QR.

De asemenea, sâmbătă, PSD își va alege și echipa de conducere.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close