Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Nu port ceas la mână, nu am pantofi cu talpă roșie. O să vin cu crocși la birou”

Marcel Ciolacu: ”Nu port ceas la mână, nu am pantofi cu talpă roșie. O să vin cu crocși la birou”

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, candidat la alegerile prezidențiale. Foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    04 Sep 2024   •   09:33

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți seara, că este un om simplu, că nu poartă ceas la mână și nici nu are pantofi cu talpă roșie, de la o firmă foarte scumpă, așa cum a fost acuzat.

Mai mult decât atât, Ciolacu susține că ”se chinuie cu telefonul vechi”, și că ar putea merge la birou în crocși. 

”Nu am ceas la mână, nu port ceas, mă chinui să îl fac pe ăla, pe IPhone şi m-am chinuit o oră şi m-am enervat că nu mergea. Am şi eu ambiţia mea. M-am chinuit vreo 4 ore să schimb telefonul, telefonul vechi cu telefonul nou. Am rămas cu telefonul vechi. E o decizie corectă”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

”Nu am nici pantofi cu talpă roşie. Nu-s roşii, nu sunt acea marcă”

”Nu am nici pantofi cu talpă roşie. Nu-s roşii, nu sunt acea marcă. Sunt nişte pantofi din Italia, dar o să merg cu crocşi din ăia. Am în casă, o să vin cu crocşi la birou. Bareta am pus-o în faţă. Cu ăia merg”, a mai spus el.

Cu privire la faptul că obișnuiește să i se spună ”covrigar”, de multe ori, în spațiul public, Ciolacu promite că va învăța să facă și covrigi, dacă este cazul. 

”O să mă duc într-o covrigărie, stau 2-3 zile, până învăţ să fac covrigi”

”Prima oară am fost covrigar. Pe cuvânt de onoare, nu am timp în perioada asta, dar o să treacă şi alegerile astea. Primul lucru pe care o să îl fac, o să mă duc într-o covrigărie, stau 2-3 zile, până învăţ să fac covrigi. Chiar îmi doresc să ştiu să fac covrigi”, a spus Ciolacu.

Premierul a vorbit și despre afacerea soției sale, de la Buzău. 

”E a soţiei. Vinde prăjituri, covrigi, dar nu am produs niciodată. Sunt celebri covrigii de Buzău. Nu vinde la şir, la punguliţe. Nu am mai fost de vreo 3 ani. Nu ştiu ce face soţia acolo, dacă vreţi, mergem şi cumpărăm că şi aşa se plânge de vânzare. E la Buzău, în piaţa centrală, e în Moldova”, a mai declarat premierul.

”Am muncit de m-a luat strechea, de la 19 ani”

Acesta a mai povestit că a fost nevoit să muncească de la 19 ani, ținând cont că familia sa se descurca doar din salariul tatălui, care era pilot. 

”Am muncit de m-a luat strechea, de la 19 ani. Nu m-am cărat... O singură dată, când am plecat la facultate, cu soţia, ni s-a dat tradiţionala oală cu sarmale să o car. Mergeam cu trenul. Trimiteam pe tren bagaje, sarlamele. Mirosea la conductor... Tot drumul de la Buzău la Bucureşti au mirosit sarmalele alea de te lua de cap. Eu din acel moment nu am mai luat mâncare de la mama mea.

M-am dus, am muncit toată facultatea, mi-am întreţinut familia. Am principiile mele şi poate nebuniile mele. Nu am furat, nu am dat în cap, am muncit, mi-am construit viaţa, mi-am întreţinut viaţa, copilul”, a mai declarat Ciolacu.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close