Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu și-a anunțat notele de la Bacalaureat și licență: „M-am apucat să caut diplomele în toate documentele”

Marcel Ciolacu și-a anunțat notele de la Bacalaureat și licență: „M-am apucat să caut diplomele în toate documentele”

marcel ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu. Sursa foto: gov.ro
de Mia Lungu    |    03 Sep 2024   •   20:21

După ce luni prim-ministrul a afirmat, la Palatul Parlamentului, că a susținut examenul de Bacalaureat în 1986 și că a luat o medie „suficient de bună”, însă nu își amintește cu exactitate nota, acesta a anunțat marți seară că s-a adus acasă și a căutat „prin toate documentele” diploma de BAC și licență.

Anunțul său vine în contextul în care diploma de Bacalaureat a premierului Marcel Ciolacu a stârnit numeroase controverse în spațiul public, iar presa și opinia publică a comentat intens mesajul său de luni.

„Nu ştiu în acest moment. O medie suficient de bună. Staţi că nu v-am arătat nici diploma, aşa că o să vă dau şi media, şi diploma. Nu ştiu pe de rost, nu m-am uitat, o să mă uit. Alegătorii vor şti acest aspect. Am înţeles că s-au făcut solicitări pe Legea 544, aşa că prefer ca autorităţile statului să dea răspunsul”, a răspuns Ciolacu, la una dintre întrebările adresate de jurnaliști.

Mesajul lui Marcel Ciolacu, pe TikTok: „Despre nota mea la BAC”

„Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat și cu crescătorii de oi, m-am dus acasă. Am avut proasta inspirație să dau drumul la televisor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum acum 38 de ani.

Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ.

Bacalaureatul l-am susținut când am terminat liceul. L-am luat cu media 7.03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. Sper că nu o să vină acum cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani.”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, printr-un mesaj video pe TikTok.

@marcel_ciolacu Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna. ? #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti ♬ sunet original - marcel_ciolacu

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close