Antena 3 CNN Politică EXCLUSIV Elena Lasconi îl acuză pe Nicolae Ciucă de minciună. „Ai jignit o femeie. Nu se face, domnule general!”

EXCLUSIV Elena Lasconi îl acuză pe Nicolae Ciucă de minciună. „Ai jignit o femeie. Nu se face, domnule general!”

mihai gadea si elena lasconi
Mihai Gâdea a fost acasă la Elena Lasconi, la Câmpulung, pentru interviul exclusiv despre viaţa şi aspiraţiile prezidenţiale ale şefei USR
de A.D.    |    09 Sep 2024   •   22:21

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, că liderii PNL au jignit-o când au anunţat că vor să discute cu ea despre o alianţă a Dreptei, dar ea a aflat de la televizor că "Nicolae Ciucă nu mai are loc în agendă pentru Elena Lasconi". "În primul rând că ai jignit o femeie. Nu se face, domnule general!", a spus Lasconi. 

Antena 3 CNN a difuzat, luni seara, primul dintre interviurile realizate de Mihai Gâdea cu toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale, şi care vor fi prezentate, în fiecare seară, la Sinteza Zilei

Întrebată dacă se pune problema ca ea să fie "o Kamala Harris" şi PNL să îl retragă pe Nicolae Ciucă de la prezidenţiale, Lasconi a răspuns: "Dacă Ciucă s-ar retrage și PNL m-ar susține pe mine, ar fi prima data în istorie când am câștigat din primul tur şi pentru prima dată în istorie când România ar avea preşedinte o femeie"

×
Subiecte în articol: Elena Lasconi caravana antena 3 cnn PNL USR
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close