Antena 3 CNN Politică Elena Lasconi îl provoacă pe Rareş Bogdan la test poligraf. "O înscenare și o mizerie și o manipulare de te doare mintea"

Elena Lasconi îl provoacă pe Rareş Bogdan la test poligraf. "O înscenare și o mizerie și o manipulare de te doare mintea"

elena lasconi agerpres
Elena Lasconi, președinta USR, a acordat un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN / Foto: Agerpres
de A.D.    |    09 Sep 2024   •   22:59

Elena Lasconi i-a acuzat pe primvicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, şi pe consilierul lui Nicolae Ciucă, Silviu Mânăstire, că au relaţii cu serviciile secrete. Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, preşedintele USR i-a provocat pe cei doi la test poligraf, pentru a se vedea care dintre ei trei au lucrat sau lucrează pentru serviciile de informaţii, în replică la declaraţiile ale acestora care au susţinut că Lasconi ar fi fost consilier al fostului director al SRI, Radu Timofte. 

"Dacă aduci un detector de minciuni și ma pui pe mine, pe Rareş Bogdan și pe Mânăstire și ne întrebi de colaborare cu serviciile, ei vin? Rares Bogdan și Mânăstire care clar ca colaborează cu serviciile", a spus Elena Lasconi.

"Va pot spune și cine a fost consiliera lui Timofte, era colega mea de la Eveniment. Era tot blondă dar nu toate blondele sunt consiliere. O înscenare și o mizerie și o manipulare de te doare mintea", a explicat şefa USR. Întrebată fiind de unde ştie că cei doi liberali sunt coleboratori ai serviciilor secrete, ea a spus că "are informaţii". 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close