Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre candidatura lui Ciolacu la alegerile prezidențiale: „A dat Dumnezeu și Maica Domnului și s-a întâmplat”

Crin Antonescu, despre candidatura lui Ciolacu la alegerile prezidențiale: „A dat Dumnezeu și Maica Domnului și s-a întâmplat”

crin antonescu
Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
de Bianca Chirilă    |    20 Aug 2024   •   20:23

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seară, la Antena 3 CNN, referitor la candidatura lui Marcel Ciolacu la Președinție, că „a dat Dumnezeu și Maica Domnului și s-a întâmplat ceva ce toată lumea prezuma”.

„Ce pot să spun, a dat Dumnezeu și Maica Domnului. S-a întâmplat ceva ce toată lumea prezuma”, a declarat, marți seară, Crin Antonescu.

Fostul lider al PNL a mai declarat că „nu are nicio legătură cu Mircea Geoană sau Marcel Ciolacu și cu niciun om care candidează” și că nu are pe cine să voteze în acest moment.

„Aș putea spune, glumind un pic, dar nu foarte tare, că odată cu oficializarea lui Ciolacu sistemul are deja doi candidați. Celălalt e Ciucă, bănuiesc că va anunța. Mă refer la sistemul de stabilitate, or fi mai mulți, dar ei doi sunt pilonii strategici”, a mai spus Crin Antonescu, la Antena 3 CNN.

Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale

Premierul și președintele PSD Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale, printr-un video publicat, marți, pe pagina de Facebook.

„Am decis să îmi depun candidatura la Preşedinţia României. Am luat această decizie după ce m-am consultat cu românii, cu familia mea şi cu colegii mei din partid”, a anunţat preşedintele PSD. 

El spune că „la Congresul de sâmbătă voi veni în faţa românilor cu Planul meu pentru România şi le voi cere colegilor mei sprijinul pentru a câştiga alegerile prezidenţiale”.

„Astăzi, mai mult ca oricând, România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Românii au nevoie de siguranţa că muncind pot avea un trai mai bun. Ţara are nevoie de un preşedinte căruia îi pasă de toţi românii. Nu m-am dat niciodată înapoi de la lucrurile grele. Am preluat preşedinţia PSD într-un moment foarte dificil şi, împreună cu colegii mei, am reuşit să recâştigăm încrederea oamenilor. Am acceptat răspunderea de a fi prim-ministru într-unul dintre cele mai complicate momente din istoria recentă. Şi am reuşit, alături de colegii mei din Guvern, să punem lucrurile în ordine”, arată preşedintele PSD în mesajul postat pe Facebook.

Ciolacu mai spune că este pregătit să-şi asume acum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close