Antena 3 CNN Politică Ciolacu îi răspunde lui Ciucă: „Nicule, vezi-ți de treabă”

Ciolacu îi răspunde lui Ciucă: „Nicule, vezi-ți de treabă”

marcel ciolacu nicolae ciuca hepta
Liderii Coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Foto: Hepta
de R.K.    |    27 Aug 2024   •   13:30

Marcel Ciolacu i-a răspuns, marți, într-o conferință de presă, lui Nicolae Ciucă, după ce liderul PNL a declarat în exclusivitate la Antena 3 CNN că președintele PSD ar trebui „să guverneze responsabil”. „Nicule, stai liniștit. Vezi-ți de treaba ta, eu îmi văd de a mea”, a fost replica lui Ciolacu.

Liderul PNL și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis luni seară, în direct la Antena 3 CNN, un mesaj pentru premierul Marcel Ciolacu. „Să guverneze cu responsabilitate”, a spus Ciucă. Acesta a precizat că tensiunile dintre el și Ciolacu au apărut în urma atacurilor dintre PSD și PNL, dar nu au mai discutat la fel de des pentru că „fuserăm plecați, când unul, când altul”.

Răspunsul lui Ciolacu a fost scurt: „Nicule, stai liniștit. Vezi-ți de treaba ta, eu îmi văd de a mea”.

În ultima perioadă s-au intensificat atacurile dintre liderii celor două partide. La Congresul PSD de la finalul săptămânii trecute, liderii social democrați în frunte cu președintele partidului Marcel Ciolacu, i-au atacat pe partenerii de guvernare. Replicile nu au întârziat să apară.

Nicolae Ciucă a spus că relaţia de prietenie cu Marcel Ciolacu a avut de suferit din cauza atacurilor dintre PSD şi PNL.

Liderul PNL a spus că ultima oară a discutat cu premierul „zilele acestea, după congresul PSD”.

„Mai fuserăm plecaţi când unul, când altul”, a declarat Nicolae Ciucă, luni seară, la Antena 3 CNN.

„Mesajul meu pentru Marcel Ciolacu este ca pentru un prim-ministru. Să continue cu responsabilitate să guverneze țara. Iar ceea ce vreau să-i transmit personal îi voi transmite fie față în față, fie printr-o convorbire telefonică sau un mesaj atunci când nu avem timp să vorbim”, a spus Nicolae Ciucă în direct la Antena 3 CNN.

 

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close