Antena 3 CNN Politică Ciucă, despre tensiunile dintre el și Ciolacu: „Fuserăm plecați, când unul, când altul”. Ce mesaj i-a transmis premierului în direct

Ciucă, despre tensiunile dintre el și Ciolacu: „Fuserăm plecați, când unul, când altul”. Ce mesaj i-a transmis premierului în direct

nicolae ciuca (1)
Liderul PNL a spus că ultima oară a discutat cu premierul „zilele acestea, după congresul PSD” | Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    26 Aug 2024   •   22:46

Liderul PNL și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis luni seară, în direct la Antena 3 CNN, un mesaj pentru premierul Marcel Ciolacu. „Să guverneze cu responsabilitate”, a spus Ciucă. Acesta a precizat că tensiunile dintre el și Ciolacu au apărut în urma atacurilor dintre PSD și PNL, dar nu au mai discutat la fel de des pentru că „fuserăm plecați, când unul, când altul”.

Nicolae Ciucă a spus că relaţia de prietenie cu Marcel Ciolacu a avut de suferit din cauza atacurilor dintre PSD şi PNL.

Liderul PNL a spus că ultima oară a discutat cu premierul „zilele acestea, după congresul PSD”.

„Mai fuserăm plecaţi când unul, când altul”, a declarat Nicolae Ciucă, luni seară, la Antena 3 CNN.

Radu Tudor, jurnalist Antena 3 CNN, i-a spus liderului PNL că nu crede că acesta a fost motivul pentru care el și premierul nu au mai discutat la fel de des față în față, ci mai mult la telefon. „În orice există un pic de adevăr, domnule Radu Tudor”, a spus Ciucă.

Liderul PNL a completat, spunând că nu s-a mai văzut la fel de des cu Marcel Ciolacu pentru că amândoi au fost „angajați în treburi guvernamentale și politice”.

„Mesajul meu pentru Marcel Ciolacu este ca pentru un prim-ministru. Să continue cu responsabilitate să guverneze țara. Iar ceea ce vreau să-i transmit personal îi voi transmite fie față în față, fie printr-o convorbire telefonică sau un mesaj atunci când nu avem timp să vorbim”, a spus Nicolae Ciucă în direct la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Marcel Ciolacu
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close