Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, avertisment pentru Iohannis: "Președintele trebuie să desecretizeze cheltuielile. Oricum, adevărul se află"

Marcel Ciolacu, avertisment pentru Iohannis: "Președintele trebuie să desecretizeze cheltuielile. Oricum, adevărul se află"

Klaus Iohannis Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu îi promite lui Klaus Iohannis că se va afla adevărul în legătură cu cheltuielile efectuate de președintel în ultimii 10 ani. Sursă foto: Hepta
de A.I.    |    05 Oct 2024   •   11:16

Premierul Marcel Ciolacu intervine în controversa publică legată de costurile netransparente ale deplasărilor efectuate de președintele Klaus Iohannis.

Cele mai recent, subiectul a revenit în discuție în urma cazării șefului statului la hotelul de lux Le Bristol din Paris, cu ocazia participării la o reuniune francofonă, dar și în contextul în care vila de protocol de la Neptun a fost dotată cu un mini-teren de golf.

"Nu ultimul rând, eu cred că președintele României trebuie să dea explicații. Să dea explicații asupra programului său, să explice de ce face anumite deplasări, ce își propune în aceste deplasări, când se întoarce din aceste deplasări.

Să dea explicații legat de ce a realizat, ce a câștigat pentru România și, nu în ultimul rând, trebuie să spună transparent care au fost cheltuielile deplasării și care a fost câștigul acelei deplasări (...)

Dacă vreți o părere personală, domnul președinte ar trebui să desecretizeze toate cheltuielile pe care le-a avut în ultimii 10 ani. Se vor afla, oricum va veni cineva și la le va desecretiza. Oricum, întotdeauna, aflăm adevărul", a spus Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat dacă va desecretiza cheltuielile legate de deplasări și cheltuieli, în cazul în care va fi ales președinte.

"Cred că voi da voie să facă acest lucru celor îndreptăți să-l facă", a răspuns el.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close