Antena 3 CNN Meteo Când scăpăm de ploi și frig în România. Anunțul ANM

Când scăpăm de ploi și frig în România. Anunțul ANM

ploaie barbat umbrela
Când scăpăm de ploi și frig în România. Anunțul ANM. Foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    18 Sep 2024   •   15:24

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie a explicat, în exclusivitate la Antena 3 CNN, la ce trebuie să ne așteptăm din punct de vedere al vremii în perioada următoare. 

Potrivit meteorologului, ciclonul Boris ”se va stinge”, iar temperaturile vor fi în creștere. 

”Avem o atenționare meteorologică de cod galben ce va intra în vigoare în această noapte, la 3:00, va fi valabilă până mâine după-amiază, la 18:00, pentru Moldova și jud. Tulcea, în Dobrogea, existând posibilitatea ca pe intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantități de 15-25 l/mp, izolat peste 30 l/mp, să fie de interes”, spune Elena Mateescu

”Din punct de vedere termic, contăm astăzi pe valori de 20...24 grade Celsius, mâine un ecart similar, 16-26 grade Celsius, pentru ca, până la finalul săptămânii, de la o zi la alta, variațiile să fie foarte mici și să contăm pe valori între 16 până la 26 grade Celsius. 

Din păcate, manifestările de instabilitate rămân de interes și pe parcursul zilei de mâine, având în vedere atenționarea meteorologică pe care a emis-o astăzi Administrația Națională de Meteorologie în zona Moldovei”, a mai explicat directorul Administrației Naționale de Meteorologie la Antena 3 CNN. 

×
Citește mai multe din Meteo
» Vezi toate știrile din Meteo
Cele mai noi știri
Parteneri
x close