Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Noi detalii despre moartea lui Liam Payne. În sângele artistului a fost găsită „cocaină roz”

Noi detalii despre moartea lui Liam Payne. În sângele artistului a fost găsită „cocaină roz”

liam payne
Fostul cântăreț al trupei One Direction, Liam Payne, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    22 Oct 2024   •   09:09

Fostul cântăreț al trupei One Direction, Liam Payne, avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină și metamfetamină, când a căzut de la balconul unui hotel din Argentina, conform unor surse anonime argentiniene, relatează The Guardian.

Cântărețul britanic, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața săptămâna trecută, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. 

Conform ABC News și TMZ, în cadrul unei autopsii parțiale au fost descoperite droguri precum "cocaina roz", un cocktail de metamfetamină, ketamină și MDMA, alături de cocaină și benzodiazepine.

Ambele publicații au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Potrivit Associated Press, un oficial anonim a confirmat că raportul preliminar sugerează expunerea la cocaină, deși nu s-a stabilit exact ce cantitate circula în sânge la momentul decesului. 

Rezultatele finale ale toxicologiei sunt așteptate în câteva săptămâni.

Investigația autorităților argentiniene a arătat că Payne a murt din cauza rănilor suferite odată cu căderea de la înălțime. Procurorii au exclus implicarea altor persoane.
 
În camera sa de hotel au fost descoperite droguri și alcool, alături de obiecte sparte, indicând un posibil episod cauzat de abuzul de substanțe. Procuratura a declarat că în momentul căderii, Payne se afla într-o stare de „semiconștiență sau inconștiență totală”.

Anchetatorii încearcă să afle cine i-a vândut drogurile lui Payne la hotelul CasaSur din Palermo, un cartier elegant al capitalei argentiniene. Poliția a luat declarații de la cel puțin trei angajați ai hotelului, precum și de la două femei care au vizitat camera lui Payne cu câteva ore înainte de decesul său.

×
Parteneri
x close