Antena 3 CNN Life Știinţă S-a aflat ce erau sunetele ciudate de la bordul navei spațiale Starliner. Misterul a fost deslușit

S-a aflat ce erau sunetele ciudate de la bordul navei spațiale Starliner. Misterul a fost deslușit

butch willmore suni williams iss profimedia
S-a aflat ce erau sunetele ciudate de la bordul navei spațiale Starliner. Sursă foto: Profimedia Images
de N.B.    |    04 Sep 2024   •   13:22

NASA a anunțat că în cazul sunetelor ciudate care se înregistrau la bordul navei spațiale Starliner era vorba de fapt despre o bruiere audio.

Zgomotele proveneau de la legătura dintre vehicul și ISS, iar NASA a mai precizat că nu era o problemă neobișnuită sau gravă, ci doar o banală bruiere, în contextul în care sistemul audio al Stației Spațiale este foarte complex și permite interconectarea mai multor vehicule spațiale și module. 

 

 

Sunetele deranjante au dispărut acum, după ce fuseseră semnalate de astronautul Butch Wilmore în timpul unei legături radiocu centrul de control al misiunii. Acesta apropiase microfonul de sursa zgomotelor pentru a fi auzite de specialiștii care erau în legătură cu nava spațială.

Conform Rainews problema audio nu a avut niciun fel de repercusiuni din punct de vedere tehnic nici asupra operațiunilor ISS nici pentru cele desfășurate pe Starliner.

 

 

×
Subiecte în articol: NASA Boeing Starliner astronauti
Citește mai multe din Știinţă
» Vezi toate știrile din Știinţă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close