Antena 3 CNN High Tech Totul despre iPhone 16, AirPods 4 și Apple Watch 10. De când vor fi disponibile în magazine produsele Apple

Totul despre iPhone 16, AirPods 4 și Apple Watch 10. De când vor fi disponibile în magazine produsele Apple

colaj apple iphone
Apple a prezentat iPhone 16, AirPods 4 și Apple Watch 10. Foto: Colaj Profimedia/Gettyimages
de R.K.    |    10 Sep 2024   •   13:44

Apple a dezvăluit luni o serie de noi tehnologii, inclusiv iPhone 16, care include niște actualizări impresionante, despre care compania speră că va convinge clienții. De asemenea, au fost prezentate și noile AirPods și AppleWatch 10.

De la lansarea în 2020 a iPhone 12, care a fost primul smartphone Apple cu conectivitate 5G, compania a oferit clienților puține motive pentru a cumpără noile dispozitive. Este și motivul pentru care vânzările Apple nu au fost unele spectaculose, scrie CNN.

În mod similar, Apple Watch și AirPod-urile au înregistrat în mare parte upgrade-uri minore în ultimii ani, care nu i-au convins pe clienți să plătească sute de dolari pentru dispozitive puțin mai bune.

Luni, Apple a prezentat noile gadgeturi despre care crede că ar putea relansa vânzările companiei.

Iphone 16

Apple a anunțat că iPhone 16 va fi primul model conceput special pentru inteligența artificială generativă, care le va permite utilizatorilor să creeze text și imagini. Atât iPhone 16, cât și iPhone 16 Pro vor fi disponibile pentru precomandă începând de vineri iar în magazine din 20 septembrie, a anunțat Apple. Acestea vin cu mai multe facilități noi.

Buton de control al camerei: o nouă funcție de control al camerei, accesată cu un buton pe lateralul telefonului, care va oferi utilizatorilor acces la „inteligență vizuală”. De exemplu, după ce face clic pe controlul camerei, un utilizator poate îndrepta camera către un restaurant, iar iPhone 16 va afișa informații precum recenzii, meniul și cum să faceți o rezervare. De asemenea, poate fi folosit pentru a identifica lucruri precum rase de câini sau repere și pentru a adăuga lucruri în calendarul dvs.

Îmbunătățiri Siri: Siri va putea acum să extragă din mesajele text ale utilizatorilor, ceea ce înseamnă că vă poate aminti de recomandările TV și muzicale trimise de prieteni. De exemplu, puteți spune „Trimite fotografiile de la grătarul de sâmbătă”, iar Siri va înțelege ce fotografii să trimită și le va trimite automat persoanei potrivite.

Culori noi: noile telefoane vin în alb, negru, albastru, „ultramarin” și roz. Sunt disponibile și în două dimensiuni: 6,1 inchi pentru iPhone 16 și 6,7 inchi pentru iPhone 16 Plus. 

Procesor mai rapid: iPhone 16 vine cu o lățime de bandă a memoriei de sistem cu 17% mai mare pentru a sprijini mai bine Apple Intelligence, un ecran din sticlă ceramică care promite a fi cu 50% mai rezistent și cu un procesor cu 40% mai rapid decât modelul anterior.

Același preț: noul iPhone 16 va începe de la 799 de dolari, a spus compania. iPhone 16 Plus va începe de la 899 de dolari.

iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro, iPhone-ul de ultimă generație al Apple, oferă și mai multe funcții AI decât iPhone 16.

Ecrane mai mari: Linia iPhone 16 Pro este mai mare cu 0,2 inchi decât modelele de anul trecut: Pro entry-level are 6,3 inchi și Pro Max este de 6,9 ​​inchi, permițând utilizatorilor să vadă și să facă mai multe pe ecran. Apple a spus că dispozitivele includ cele mai subțiri margini de până acum.

Baterie mai bună, culori noi: iPhone 16 Pro oferă, de asemenea, cea mai lungă durată de viață a bateriei pe oricare dintre iPhone-urile sale și vine în patru culori: titan alb, titan mai închis, titan natural și titan deșert de culoare maro.

Filmări 4K: Noul iPhone 16 de ultimă generație vă permite, de asemenea, să înregistrați la rezoluție 4K la 120 de cadre pe secundă.

Preț: Noul Apple iPhone 16 Pro va costa 999 de dolari, iar iPhone 16 Pro Max va costa 1.199 de dolari, a anunțat compania luni.

AirPods

Apple a dezvăluit cea mai recentă versiune a liniei sale AirPods pe care compania o numește „cel mai confortabil” set de până acum. Și AirPod-urile sale Pro au câștigat o funcție de proteză auditivă care așteaptă aprobarea de reglementare.

Formă nouă: Apple a spus că AirPods 4 au fost reproiectate cu instrumente avansate de modelare pentru a face căștile să se potrivească mai bine în urechile utilizatorului.

Caracteristici noi: AirPods 4 vin cu mai mult control pentru redarea și întreruperea muzicii, pornirea și terminarea apelurilor, iar acum includ USB-C pentru încărcare. De asemenea, vin cu o serie de caracteristici care se găsesc de obicei pe modelul său Pro de ultimă generație, inclusiv anularea activă a zgomotului și „modul de transparență”, care le permite utilizatorilor să audă mediul ambiantal exterior.

Două prețuri: noul AirPods 4 va costa 129 de dolari, iar AirPods 4 cu funcția de anulare activă a zgomotului va fi puțin mai scump la 179 de dolari.

Apple Watch

Noul Apple Watch 10 este cel mai subțire ceas inteligent pe care Apple l-a făcut până acum – și are cel mai mare ecran al Apple Watch – cu 30% mai mare decât ceasurile Apple anterioare.

Urmărește apneea în somn: cel mai recent ceas de la Apple poate detecta apneea în somn, a declarat luni compania. Condiția comună și potențial periculoasă poate determina oprirea respirației în timp ce oamenii dorm. Funcția de detectare așteaptă aprobarea de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, a spus Apple, și este de așteptat să fie disponibilă în peste 150 de țări și regiuni la sfârșitul acestei luni.

Încărcare mai rapidă: Apple spune că noul Apple Watch se încarcă rapid, de asemenea, până la 80% în 30 de minute și are o durată de viață a bateriei de până la 18 ore.

Caracteristici noi: cel mai recent dispozitiv are un senzor de temperatură a apei și un indicator de adâncime. De asemenea, are specificații concepute special pentru snorkeling, cum ar fi direcția și timpul petrecut sub apă.

Preț și disponibilitate: noul ceas Apple Series 10 va începe de la 399 de dolari, conform companiei. Acum este disponibil pentru precomandă și va fi disponibil pe 20 septembrie.

×
Citește mai multe din High Tech
» Vezi toate știrile din High Tech
Cele mai noi știri
Parteneri
x close