Antena 3 CNN Externe VIDEO. Rus vs. dronă. Un soldat „împunge” o dronă ucraineană și scapă cu viață deși îi explodează în cap

VIDEO. Rus vs. dronă. Un soldat „împunge” o dronă ucraineană și scapă cu viață deși îi explodează în cap

rus vs drona
Un rus reușește să scape cu viață, după ce e vânat de o dronă ucraineană. Foto: Captură video/X
de R.K.    |    15 Aug 2024   •   13:07

Imagini dramatice de pe frontul din Ucraina. Un soldat rus este vânat de o dronă ucraineană, însă reușește să scape cu viață deși drona îi explodează în cap.

Imaginile care au fost publicate pe rețelele sociale arată momentul în care o dronă ucraineană se apropie de un soldat rus. În momentul în care drona se îndreaptă spre el, acesta o „împunge” cu casca. Deși drona îi explodează în cap, soldatul scapă cu viață și poate fi văzut cum fuge.

Soldații ruși sunt vânați frecvent de dronele ucrainene, care au deveni o armă redutabilă în războiul cu armata lui Putin. În afară de misiunile de recunoaștere, dornele cu explozbil sunt folosite pentru a distruge tehnică militară rusă și pentru a lovi trupele Moscovei.

Dronele sunt folosite și de ruși. Joi, aceștia au lansat un atac masiv cu drone kamikaze asupra Ucrainei. 

Rusia a lansat, de asemenea, trei rachete ghidate Kh-59 în timpul atacului, au mai precizat forţele aeriene ucrainene într-un comunicat.

Guvernatorul regiunii centrale Cerkasî a declarat că resturi de la dronele doborâte au deteriorat ferestrele unei clădirii unei companii private, în timp ce guvernatorii regiunilor Kiev, Poltava şi Kirovohrad au raportat că infrastructura nu a fost afectată şi nici nu există victime.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close