Antena 3 CNN Externe Ucrainenii anunță că au doborât 29 de drone lansate din Rusia în opt regiuni din Ucraina pe timpul nopții

Ucrainenii anunță că au doborât 29 de drone lansate din Rusia în opt regiuni din Ucraina pe timpul nopții

Grani?a Ucraina - Belarus
Sursa foto: Getty Images
de Adrian Dumitru    |    15 Aug 2024   •   09:58

Forţele aeriene ucrainene au anunţat, joi, că au doborât toate cele 29 de drone lansate de Rusia în opt regiuni ucrainene în timpul unui atac în timpul nopţii de miercuri spre joi, despre care oficialii au spus că a cauzat doar pagube minore, informează Reuters, citat de Agerpres.

Rusia a lansat, de asemenea, trei rachete ghidate Kh-59 în timpul atacului, au mai precizat forţele aeriene ucrainene într-un comunicat.

Guvernatorul regiunii centrale Cerkasî a declarat că resturi de la dronele doborâte au deteriorat ferestrele unei clădirii unei companii private, în timp ce guvernatorii regiunilor Kiev, Poltava şi Kirovohrad au raportat că infrastructura nu a fost afectată şi nici nu există victime.

Guvernatorul regiunii sudice Mikolaiv a informat că forţele aeriene au doborât cinci drone, fără a oferi detalii despre existenţa unor daune.

Alte opt drone au fost doborâte deasupra regiunea Herson, în sudul ţării, a declarat guvernatorul acesteia. Miercuri, mai multe atacuri ruseşti în această regiune au ucis o persoană şi au rănit alte 13, a spus el.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close