Antena 3 CNN Externe Suma uriașă pe care a strâns-o Kamala Harris din donații, în mai puțin de o lună: „E un record”

Suma uriașă pe care a strâns-o Kamala Harris din donații, în mai puțin de o lună: „E un record”

kamala harris
Kamala Harris a strâns 540 de milioane de dolari din donații de când și-a lansat candidatura la prezidențiale. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    25 Aug 2024   •   21:53

Vicepreşedintele american Kamala Harris, candidatul democraților la alegerile prezidențiale din noiembrie, a strâns donaţii de campanie de 540 milioane de dolari în mai puţin de o lună, a anunţat duminică echipa sa de campanie, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Un comunicat publicat de managerul său de campanie, Jen O'Malley Dillon, afirmă că în aceste 540 milioane intră şi 82 milioane primite în săptămâna Convenţiei Naţionale Democrate, şi sunt un semn al entuziasmului democraţilor faţă de candidatura lui Harris.

„Aceasta este cea mai mare sumă donată vreodată pentru o campanie prezidenţială în acest interval de timp”, a subliniat O'Malley Dillon.

Vicepreşedinta Harris a devenit candidat la Casa Albă pe 21 iulie, când preşedintele Joe Biden s-a retras din cursă, la presiunea colegilor democraţi îngrijoraţi de starea sa cognitivă, după o dezbatere catastrofală pe 27 iunie împotriva republicanului Donald Trump.

Kamala Harris şi Tim Walz, candidatul la postul de vicepreşedinte, se vor afla în campanie în această săptămână în Georgia, căutând susţinere în acest stat care va cântări mult în scrutinul de pe 5 noiembrie.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close