Antena 3 CNN Externe Momentul bizar în care Trump o acuză pe Harris că vrea să facă „operații transgender pe imigranții ilegali din închisoare”

Momentul bizar în care Trump o acuză pe Harris că vrea să facă „operații transgender pe imigranții ilegali din închisoare”

Donald Trump arat? cu degetul
Dezbaterea, găzduită de ABC News, a avut loc la Centrul Naţional al Constituţiei din Philadelphia. Foto: Profimedia Images
de Adrian Dumitru    |    11 Sep 2024   •   08:48

Dezbaterea prezidențială americană de marți noapte a oferit nenumărate momente memorabile, mai ales în condițiile în care fostul președinte Trump a apărut așa cum o face deobicei la mitingurile sale - incoerent, cu un discurs haotic, și foarte îndreptat spre răspândirea de conspirații și informații false. Într-unul dintre aceste momente bizare greu de explicat, Trump i-a reproșat Kamalei Harris că vrea să facă „operații transgender pe imigranții ilegali din închisoare”.

Fostă procuroare și fostă procuroare generală a Californiei, Harris, a părut să-l lovească în mod repetat acolo unde-l doare cel mai mult pe fostul preşedinte, ceea ce l-a determinat pe Trump, vizibil furios, să-i dea o serie de replici încărcate de neadevăruri. 

„Acum vrea să facă operații transgender pe imigranții ilegali din închisoare”, a spus fostul președinte, într-o replică lipsită de context sau legătură cu ce se discuta. 

Pe lângă această afirmație bizară, Trump a mai spus și că imigranții „mănâncă animale de companie, câini și pisici” în Ohio sau că În Minnesota și Virginia se fac „avorturi la nouă luni” și „execuții ale bebelușilor noi-născuți”.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close