Antena 3 CNN Externe Mărturia unei românce din Israel: „În acest weekend, am putea fi atacaţi. Ne-au anunţat să ne aprovizionăm”

Mărturia unei românce din Israel: „În acest weekend, am putea fi atacaţi. Ne-au anunţat să ne aprovizionăm”

israel captura antena 3 cnn
Românca spune că oamenii au fost avertizaţi să îşi facă provizii, pentru că supermarketurile s-ar putea închide pentru multă vreme. Sursa foto: captura Antena 3 CNN
de Laurențiu Rădulescu    |    04 Aug 2024   •   11:24

Sunt pregătiri tot mai intense pentru un război total în Israel, iar mărturia exclusivă a unei românce care se teme pentru viaţa ei, după ce Iranul a ameninţat că va răzbuna uciderea liderului Hamas, a fost prezentată duminică, la Antena 3 CNN.

Aceasta spune că oamenii au fost avertizaţi să îşi facă provizii, pentru că supermarketurile s-ar putea închide pentru multă vreme. 

„Se presupunea că în acest weekend vom fi atacați și s-a anunțat, așa cum știți și voi, să ne aprovizionăm, să ne cumpărăm baterii, lanterne și tot ce am avea nevoie ca să trecem cu bine peste situația asta.

Nu e nimeni pe stradă. Este țipenie, nici măcar un pisic, să spun așa.

Noi am fost ieri, alaltăieri, ne-am aprovizionat, ne-am luat până și hârtie igienică. Am făcut aici stocuri de hârtie, avem bineînțeles, aparat de apă în casă, dar am zis dacă se oprește curentul, trebuie să cumpărăm. Am luat apă.

În situația anterioară când a început războiul, pe mulți i-au prins pe picior greșit pentru că sunt foarte multe blocuri unde sunt camerele acestea afară sau la parter și nu toate sunt amenajate, aşa că oamenii au mai stat și pe scările blocului, și pe afară”, a spus românca stabilită în Israel, duminică, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: romanca Israel atac aprovizionare Hamas
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close