Antena 3 CNN Externe Mapamond Noi detalii în scandalul în care este implicat Kylian Mbappé. Ce reacţie a avut Real Madrid şi cum arată camera presupusului viol

Noi detalii în scandalul în care este implicat Kylian Mbappé. Ce reacţie a avut Real Madrid şi cum arată camera presupusului viol

Kylian Mbappe -profimedia
Fotbalistul Kylian Mbappé a primit din partea clubului Real Madrid, unde activează, premiul de jucătorul lunii septembrie Sursa foto: Profimedia Images
de N.B.    |    18 Oct 2024   •   11:06

Apar noi detalii în scandalul în care starul Kylian Mbappé este acuzat că ar fi violat o femeie în Suedia. Presa suedeză a publicat detalii despre locul in care ar fi avut loc agresiunea. Este vorba despre camera "ping-pong" unde a petrecut Mbappe. Jumătate de milion de coroane trebuie să plătească VIP-urile care doresc să petreacă în locaţia de lux.

După ce prima reacţie a fotbalistului la apariţia scandalului legat de acuzaţiile de viol a fost să spună pe reţelele de socializare că este un fake news, acum avocata sa a precizat că Kylian Mbappé nu va face niciun fel de declaraţii cu privire la acest caz decât în faţa justiţiei suedeze, dacă va fi cazul.

Pe de altă parte, întâmplător sau nu, ieri fotbalistul a primit din partea clubului Real Madrid, unde activează, premiul de jucătorul lunii septembrie. Asta în condiţiile în care până acum clubul de fotbal Real Madrid nu a comentat în niciun fel acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală care i se aduc sportivului, iar presa spaniolă pare să ignore subiectul.

În schimb presa franceză şi cea suedeză au dezbătut îndelung scandalul şi au scos la iveală că fotbalistul ar fi întreţinut relaţii intime cu o femeie la Stockolm, cu care ar avea şi un schimb de mesaje. Totuşi se pare că acuzaţiile de viol vin partea unei alte femei prezente la petrecerea cu circuit închis la care Mbappé a participat în scurta sa vacanţă din Suedia. Petrecerea exclusivistă s-ar fi desfăşurat în aşa numita sală de ping pong unde au acces numai cei care se află pe lista VIP şi care plătesc sume exorbitante ca să aibă parte de discreţie. 

 


"Camera are covor persan pe jos, iar în mijloc se află o masă mare de ping-pong, cu canapele pe laterale. Există locație specială pentru DJ, dar nu există bar. Staff-ul aduce băutura la mese, în special șampanie. Nu oricine lucrează acolo, ci doar cei în care șefii clubului au cea mai mare încredere", au scris suedezii de la Aftonbladet.

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe viol Suedia
Parteneri
x close