Antena 3 CNN Externe Mapamond Apar detalii despre presupusul viol de care este acuzat Mbappé. Ce s-ar afla în telefonul fotbalistului

Apar detalii despre presupusul viol de care este acuzat Mbappé. Ce s-ar afla în telefonul fotbalistului

kylian mbappe profimedia
Presa franceză relatează că ar exista mesaje scrise între presupusa victimă şi Kylian Mbappé Sursă foto: Profimedia
de N.B.    |    17 Oct 2024   •   11:22

Apar date noi în cazul acuzaţiilor de viol şi agresiune sexuală care i se aduc fotbalistului francez Kylian Mbappé. Jucătorul echipei Real Madrid ar fi avut o relație sexuală, dar pe care o consideră consensuală, în timpul călătoriei sale în Suedia. 

Publicaţia Le Parisien relatează despre existenţa unor mesaje scrise între presupusa victimă şi sportiv, mesaje din care reiese că cei doi au întreţinut relaţii intime. De aici şi presupunerea presei franceze că fotbalistul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu femeia respectivă şi ar fi considerat că a fost vorba despre o relaţie consensuală.

Pe de altă parte, femeia s-ar fi prezentat ulterior la spital unde i-au fost recoltate probe şi a reclamat agresiunea şi unde l-ar fi identificat ca agresor pe celebrul fotbalist.

Nu în ultimul rând, presa din Franţa susţine că Mbappé a participat în acea seară la o petrecere privată, cu circuit închis, unde nu era permisă prezenţa telefoanelor mobile, organizată de o firmă care şi-a închis site-ul după izbucnirea scandalului.

Între timp Kylian Mbappe îşi continuă antrenamentele la clubul de fotbal Real Madrid unde activează şi care a refuzat să comenteze în vreun fel situaţia până în acest moment. Avocata fotbalistului a declarat că clientul său nu este vinovat şi reclamă o campanie de denigrare a sportivului.

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe viol
Parteneri
x close