Antena 3 CNN Externe EXCLUSIV. Echipa Antena 3 CNN, pe frontul din Ucraina, la o misiune pe timp de noapte: „Nu mai am muniţie”

EXCLUSIV. Echipa Antena 3 CNN, pe frontul din Ucraina, la o misiune pe timp de noapte: „Nu mai am muniţie”

jurnalisti antena 3 cnn pe front
Trimişii Antena 3 CNN în Ucraina au participat pe front la o misiune alături de o unitate a armatei ucrainene. FOTO: Cosmin Herea
de Laurențiu Rădulescu    |    30 Aug 2024   •   13:08

Trimişii Antena 3 CNN în Ucraina au participat pe front la o misiune alături de voluntarii români care luptă în țara vecină. Laurenţiu Rădulescu şi Cosmin Herea au filmat în zona fierbinte a frontului.  

"Operaţiunile de extragere sunt aproape de fiecare dată contracronometru. Nu ştii ce se va întâmpla, nu ştii dacă va apărea vreodată vreun element surpriză şi, poate ce e cel mai important, niciodată nu cunoşti termenul pe care îl vei petrece, mai exact numărul de ore pe care le poţi petrece pe teren aşteptându-ţi colegii cumva să se întoarcă de pe front. (...) Am fost nevoiţi să aşteptăm aproximativ 2 ore, au sosit şi lucrătorii români, voluntarii români aflaţi aici în Ucraina la un punct de întâlnire. De aici încolo schimbul a fost făcut, misiunea se va încheia în curând", a transmis Laurențiu Rădulescu.

Discuție între militari:

Este o zonă sigură? Pot să iau maşina?
Ne descurcăm noi.
Nu, frate, sunt oamenii mei, trebuie să trec.
Am doi băieţi.
(...)

Două încărcătoare, nu mai am muniţie. Gata, mi-am golit toate alea.

(...)

Ei ştiau că venim pe ei. Încontinuu e aşa, cred că toată muniţia pe care o aveau o puneau la bătaie să nu ne putem apropia.

Vladimir Putin ia măsuri drastice pentru a opri ofensiva ucraineană în ţara sa. Liderul de la Kramlin a dat ordin ca 30.000 de soldați ruşi să fie trimişi în regiunea ocupată de armata Ucrainei. 

Pe de altă parte, Volodimir Zelenski cere liderilor din Occident permisiunea ca armele primite să fie folosite împotriva ţintelor militare din Rusia. 

Ucraina a închis 4 reactoare la o centrală nucleară din nordul țării, după atacul masiv al rușilor, care se răzbună pentru incursiunea armatei lui Zelenski în regiunea Kursk.

Din motive de securitate, nu putem dezvălui locaţia exactă a colegilor noştri. Toate reportajele de pe front le veţi vedea în curând la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Ucraina Război Ucraina Rusia
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close