Antena 3 CNN Externe Elon Musk a negat că are o aventură cu Giorgia Meloni, după ce au fost prinși sorbindu-se din ochi în New York: „Eram cu mama mea”

Elon Musk a negat că are o aventură cu Giorgia Meloni, după ce au fost prinși sorbindu-se din ochi în New York: „Eram cu mama mea”

Giorgia Meloni si Elon Musk
Giorgia Meloni și Elon Musk se privesc languros, la un eveniment din New York FOTO: Agerpres
de D.C.    |    26 Sep 2024   •   11:11

CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a negat că ar avea o relație amoroasă cu „frumoasa” Georgia Meloni, prim-ministru italian, după ce cei doi au fost văzuți sorbindu-se din ochi la o recepție în New York.

Miliardarul, în vârstă de 53 de ani, și politiciana de extremă-dreapta, în vârstă de 47 de ani, au fost fotografiați privindu-se tandru la cina de decernare a premiilor Global Citizen Awards a Consiliului Atlantic, care a avut loc la Ziegfeld Ballroom din Midtown Manhattan, luni seară. Felul în care au fost văzuți comportându-se a stârnit speculații despre o posibilă atracție între cei doi și chiar o relație, potrivit Politico.

Însă Musk a ținut să pună rapid capăt zvonurilor. „Am fost acolo cu mama mea. Nu există nicio relație romantică între mine și prim-ministrul Meloni”, a scris Musk pe X, lângă fotografia în care cei doi se privesc languros, care s-a viralizat.

Musk a prezentat-o ​​pe Meroni la evenimentul cu pricina, la cererea ei, spunând că „este chiar mai frumoasă pe dinăuntru decât pe exterior”. De asemenea, proprietarul X, tatăl a 12 copii, a mai spus despre Meloni că este „autentică, onestă și grijulie”.

„Asta nu se poate spune întotdeauna despre politicieni”, a mai menționat Musk, stârnind râsul celor 700 de participanți la eveniment.

Meloni l-a îmbrățișat pe Musk și l-a lăudat descriindu-l ca fiind un „geniu prețios”, după care a început discursul de 15 minute în care a vorbit despre naționalism și a contestat teoria despre „declinului inevitabil al Occidentului”.

Musk a aprobat-o în permanență în timp ce aceasta vorbea, dând din cap, și la finalul discursului s-a ridicat în picioare ca să o aplaude. 

Meloni și Musk au fost așezați unul lângă altul la eveniment și au conversat intens pe tot parcursul evenimentului. 

Georgia Meloni a fost aleasă prima femeie prim-ministru al Italiei în 2022. Ea s-a despărțit de iubitul ei cu care a avut o relație timp de 10 ani, Andrea Giambruno, în octombrie 2023, după ce a apărut o înregistrare în care acesta îi făcea avansuri alei femei. Aparent, a fost ultima picătură pentru Meloni, care a dezvăluit într-o postare pe X că relația ei cu Giambruno era dificilă de mai mult timp.

Musk și Meloni s-au întâlnit de mai multe ori până acum. Anul trecut, în iunie, Musk miliardarul a vizitat-o la reședința ei oficială din Roma. Musk a fost din nou în Italia în decembrie, unde a participat la un eveniment organizat de partidul de extremă dreaptă al lui Meloni. Atunci, cei doi au discutat despre interesul lor comun față de scăderea ratei natalității din Occident și despre viitorul inteligenței artificiale.

×
Subiecte în articol: Giorgia Meloni Elon Musk relatii
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close