Antena 3 CNN Externe Diaspora Şoc în cazul româncei găsite moartă pe câmp, în Italia. Şoferul este un soldat american de la o bază NATO

Şoc în cazul româncei găsite moartă pe câmp, în Italia. Şoferul este un soldat american de la o bază NATO

romanca
Din primele cerectări ale carabinierilor a reieşit că, şoferul, un soldat american de la baza NATO de la Gaeta conducea un bolid de lux şi, din cauza unor depăşiri periculoase şi a vitezei excesive, a intrat într-un alt autovehicul care circula regulamentar pe contrasens, apoi a lovit-o pe femeia care se afla pe marginea drumului. FOTO: Antena 3 CNN
de N.B.    |    28 Oct 2024   •   12:23

Apar date noi şocante din ancheta care se desfăşoară în cazul româncei găsite fără suflare pe marginea drumului în apropiere de localitatea Formia, în Italia.

Din primele cerectări ale carabinierilor a reieşit că, şoferul, în vârstă de 42 de ani, este un soldat american de la baza NATO de la Gaeta, Italia.

Acesta conducea un bolid de lux şi, din cauza unor depăşiri periculoase şi a vitezei excesive, a intrat într-un alt autovehicul care circula regulamentar pe contrasens, apoi a lovit femeia care se afla pe marginea drumului.

Românca în vârstă de 63 de ani se întorcea de la bătrânul pe care îl îngrijea şi a fost proiectată zeci de metri pe câmp. Americanul nu le-a spus carabinierilor că lovise şi un pieton, aşa că femeia a rămas pe câmp.

Poliția a făcut tragica descoperire câteva ore mai târziu, în jurul orei 11, după ce un locuitor a găsit geanta victimei într-un șanț din apropiere și a predat-o poliţiei. Ceea ce i-a condus pe anchetatori pe drumul crimei a fost semnalarea din partea unei prietene a victimei, îngrijorate pentru că românca de 63 de ani nu răspundea la apeluri, relatează presa din Italia.

Astfel poliţiştii s-au întors la faţa locului la câteva ore distanţă şi au găsit-o pe femeie decedată. Pe maşina soldatului american s-au găsit urme biologice şi fire de păr aparţinând victimei, iar primele rezultate ale autopsiei au arătat că românca a decedat din cauza mai multor politraumatisme la nivelul capului. Acum autorităţile italiene vor să înţeleagă dacă românca a murit pe loc în urma impactului sau putea fi salvată dacă se intervena la timp, aspecte care ar putea agrava situaţia şoferului. 

×
Parteneri
x close