Antena 3 CNN Actualitate O româncă a murit după ce a fost spulberată de o mașină în Italia. Șoferul a fugit și apoi a făcut alt accident

O româncă a murit după ce a fost spulberată de o mașină în Italia. Șoferul a fugit și apoi a făcut alt accident

romanca
Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe câmp, la zeci de metri distanţă. FOTO: Antena 3 CNN
de Bianca Chirilă    |    25 Oct 2024   •   08:57

O româncă în vârstă de 63 de ani a fost ucisă de un şofer american în Italia. Se îndrepta spre o prietenă, tot româncă. A traversat strada, iar în acel moment a fost spulberată de şoferul american. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe câmp, la zeci de metri distanţă. 

Femeia de 63 de ani mergea la o prietenă româncă pentru a bea o cafea, a traversat șoseaua, moment în care un cetățean american a surprins-o și a accidentat-o, proiectând-o în vegetația de pe marginea părții carosabile.

Șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea, doar că după 100 de metri a fost implicat în alt accident rutier, soldat cu rănirea lui și a altui conducător auto.

Carabinierii au crezut inițial că au de-a face cu un accident soldat cu rănirea ușoară a două persoane, doar că la un moment dat au auzit un telefon mobil sunând în iarbă, unul dintre ei a răspuns, iar la celălalt capăt al firului era femeia spre care se îndrepta victima. Așa au găsit și cadavrul pe câmp. 

Americanul nu a spus nimic despre faptul că a lovit un pieton înainte de a comite celălalt accident rutier și este anchetat de procurorii italieni sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, dar și neacordarea de ajutor medical.

 

×
Parteneri
x close