Antena 3 CNN Externe Cadavrul lui Nasrallah a fost recuperat din ruine. Surse din Beirut spun că pe trup nu sunt „răni directe”

Cadavrul lui Nasrallah a fost recuperat din ruine. Surse din Beirut spun că pe trup nu sunt „răni directe”

gaura in pamant dupa bombardamente in Beirut
Bombardamentele israeliene au redus la ruine părți din suburbiile sudice ale Beirutului. Foto: Profimedia Images
de Adrian Dumitru    |    29 Sep 2024   •   16:57

Cadavrul lui Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah asasinat de Israel, a fost recuperat de la locul bombardamentelor din suburbiile sudice ale Beirutului, scrie BBC.

Conform publicației britanice, care citează agenția Reuters, o sursă medicală și una de securitate de Beirut au confirmat că trupul neînsuflețit nu avea „răni directe”. Hezbollah a confirmat moartea liderului său, în urmă cu o zi, după atacul israelian.

Bombe cântărind în total peste 80 de tone au fost folosite în atacul aerian israelian care i-a luat viaţa liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, la Beirut, a scris, duminică, presa israeliană.

Eliminarea de către Israel a liderului Hezbollah mărește șansele ca ostaticii israelieni care se află încă în Gaza să revină acasă, a declarat, sâmbătă, premierul Netanyahu.

La revenirea sa de la New Yok, unde s-a adresat, vineri, inamicilor ţării sale pe un ton marţial, Netanyahu a declarat: „Suntem hotărâţi să continuăm să-i lovim pe inamicii noştri".

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close