Antena 3 CNN Externe „A fost cea mai bună dezbatere a mea”. Donald Trump își apără prestația în confruntarea cu Kamala Harris

„A fost cea mai bună dezbatere a mea”. Donald Trump își apără prestația în confruntarea cu Kamala Harris

Donald Trump
Trump a avut un discurs haotic și incoerent și s-a lăsat atras constant în capcane de rivala sa. Foto: Profimedia Images
de Adrian Dumitru    |    11 Sep 2024   •   07:56

Donald Trump, fost președinte al SUA și actual candidat republican pentru un nou mandat neconsecutiv la Casa Albă, și-a apărat prestația slabă în dezbaterea prezidențială de marți noapte, susținând că „a fost cea mai bună dezbatere” din cariera sa politică. 

Întrebat de jurnaliști după ieșirea din dezbatere cum i s-a părut că a fost la dezbatere și dacă consideră că a fost „atras în capcane” de Harris pe parcursul confruntării, Trump a spus: „A fost cea mai bună dezbatere a mea”.

La fel ca la alte astfel de evenimente, Trump s-a plâns și că moderatorii nu au fost „corecți” față de el și că dezbaterea a fost un „atac 3 la 1”.

„Mi s-a părut că moderatorii sunt foarte nedrepți, a fost, practic 3 vs 1”, a declarat fostul președinte. Trump nu a vrut să spună dacă va mai veni și la o a doua dezbatere și a spus că se va gândi la această posibilitate.

Fostul președinte a avut o prestație care a adus aminte de dezbaterile cu Biden din 2020 – Trump a fost zgomotos, incoerent și agresiv în limbaj – a repetat des minciunile privind alegerile din 2020, a promovat o teorie a conspirației conform căreia imigranții „mănâncă animale de companie în Ohio”, a repetat una dintre minciunile sale preferate – că medicii execută copii nou-născuți în spitale sau că se fac avorturi la nouă luni.

Moderatorii au încercat de mai multe ori să corecteze afirmațiile false sau înșelătoare ale fostului președinte.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close