Antena 3 CNN Externe Trump susține că a avut „tot dreptul” să încerce să răstoarne rezultatul alegerilor din 2020

Trump susține că a avut „tot dreptul” să încerce să răstoarne rezultatul alegerilor din 2020

de Adrian Dumitru    |   

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, aproape că s-a autoinculpat, luni, în noul dosar în care e acuzat că a încercat să răstoarne rezultatul alegerilor din 2020, după ce a spus că a avut „tot dreptul” să interfereze cu scrutinul, relatează CNN.

„E incredibil că popularitatea mea în sondaje crește. Cine a auzit că poți fi pus sub acuzare că ai interferat în niște alegeri în care aveai tot dreptul să o faci. Ești pus sub acuzare și popularitatea ta în sondaje crește”, a spus Trump într-un interviu pentru postul Fox News.

Procurorul special Jack Smith a redeschis, săptămâna trecută, dosarul acuzării față de tentativele de răsturnare a rezultatului alegerilor din 2020.

Smith a refăcut textul acuzării după ce Curtea Supremă dominată de extremiști republicani a acceptat pretenția lui Trump de imunitate absolută pentru foști președinți. De această dată, Smith urmărește acțiunile lui Trump din poziția de candidat, nu de fost președinte, pentru a ocoli decizia SCOTUS.

Trump nu s-a putut abține s-o atace din nou pe Kamala Harris pe care a numit-o „o persoană foarte neplăcută” pentru felul în care „l-a tratat” pe Mike Pence în 2020 la dezbatere.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile