Antena 3 CNN Politică Trolling la corturile lui Mircea Geoană: "Sănătate, Majestate"

Trolling la corturile lui Mircea Geoană: "Sănătate, Majestate"

de Claudia Popovici    |   

La cortul de campanie al lui Mircea Geoană, de la Gara de Nord din Bucureşti, a apărut, vineri seara, un decupaj cu Mircea Geoană în mărime naturală, purtând mesajul "Sănătate, Majestate". Ironia evidentă este legată de gafa făcută de candidatul la președinție, miercuri seara, când a spus, într-un interviu, că îi dorește sănătate Regelui Mihai, decedat în urmă cu 7 ani.

Mircea Geoană şi-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidențiale. Astăzi, însă, au apărut imagini cu candidatul independent care a fost trolat pe o stradă din Gară de Nord, din Bucureşti. Mai exact, imaginile îl surprind pe Mircea Geoană, în mărime naturală, într-un instantaneu din seara finalei prezidențiale din 2009, atunci când s-a declarat câștigător, înainte de a se finaliza numărătoarea voturilor.

Geoană de atunci are acum şi mesajul "Sănătate Majestate", care face trimitere la gafa făcută în primul său interviu, după lansarea candidaturii sale oficiale. Astfel, cartonul cu Geoana trolat a fost plasat în faţa corturilor de campanie pentru strângerea semnăturilor necesare depunerii candidaturii la alegerile prezidențiale 2024, spre amuzamentul trecătorilor.

Mircea Geoană își cere scuze după ce i-a urat sănătate Regelui Mihai. "Am făcut o greșeală"

Mircea Geoană i-a urat sănătate Regelui Mihai, în primul interviu acordat după ce și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, ignorând, aparent, faptul că  fostul suveran al României este mort de aproape șapte ani.

Mihai I, fostul rege al României, a încetat din viață în Elveția, în data de 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani.

"Mă întorc la ceea ce spunea Regele Mihai în 2011 când a făcut 90 de ani, Dumnezeu să-i dea sănătate! Am fost și în Senat, când a avut ultimul discurs. Țara are nevoie de cârmuitori drepți și pricepuți. Astăzi, România nu are cârmuitori nici drepți nici pricepuți", a spus Geoană, într-un interviu acordat PRO TV.

Ulterior, Geoană a revenit cu o precizare pe Facebook.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile