Antena 3 CNN Externe Mapamond Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână

Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână

de Daniela Chihaia    |   

Soția șefului Hamas, Yahya Sinwar, a fost văzută fugind într-un tunel din Gaza ținând în mână o geantă Hermes Birkin de 32.000 de dolari, cu câteva ore înaintea masacrul din 7 octombrie, spun oficialii israelieni.

Sinwar și soția lui, Abu Zamar, care ține în mână ceea ce pare a fi o geantă Hermes de super lux, pot fi văzuți împreună cu cei doi fii mici ai lor prin tunelul îngust, imaginile fiind surprinse la ora 22:45, pe 6 octombrie 2023, și date publicității de Forțele de Apărare ale Israelului la sfârșitul săptămânii trecute.

„În timp ce locuitorii din Gaza nu au bani pentru mâncare, vedem încă o dovadă a dragostei pentru bani a lui Yahya Sinwar și a soției sale”, a scris pe X purtătorul de cuvânt al IDF, Avichay Adraee, lângă o captură video în care apare femeia care ține în mână ceea ce pare a fi poșeta extrem de scumpă din piele neagră, potrivit Haaretz.

„Soția lui Sinwar a intrat în buncăr împreună cu el pe 6 octombrie, având o geantă Birkin estimată la aproximativ 32.000 de dolari?!” a scris Adraee.

Birkin este modelul preferat al celebrităților și miliardarilor. Surorile Kardashian și Melania Trump au fost văzute cu genți similare, din piele neagră.

Yahya Sinwar, creierul operațiunii din 7 octombrie 2023, s-a căsătorit cu Abu Zamar în 2011, la doar câteva săptămâni după ce acesta a fost eliberat dintr-o închisoare din Israel, în urma unui schimb de prizonieri.

Imaginile arată că Sinwar a făcut mai multe incursiuni prin tunel pentru a duce diverse bunuri, baxuri cu sticle de apă și perne.

Acest videoclip a fost găsit de forțele israeliene în urmă cu câteva luni.

IDF l-a vânat pe Sinwar imediat după atacurile din 7 octombrie 2023 și în cele din urmă l-a ucis miercurea trecută. Soldații i-au descoperit cadavrul în timp ce căutau prin moloz, după un atac aerian în Tel al-Sultan.

Sinwar avea o avere estimată la trei miliarde de dolari și a fost găsit cu 10.000 de dolari în buzunar și un act de identitate al unui profesor.

După uciderea lui Sinwar, prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a spus că moartea acestuia va marca un punct de cotitură în războiul Israel-Hamas care durează deja de un an. Oficialii Hamas au spus, însă, că moartea lui nu va face nimic altceva decât să facă gruparea și mai puternică.

Subiecte în articol: Hamas Yahya Sinwar Hermès genți de lux
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile