Antena 3 CNN Actualitate Justiție „Șacalul” a cerut să fie pus în libertate în dosarul crimelor de la Constanța. Judecătorii au anunțat azi ce decizie au luat

„Șacalul” a cerut să fie pus în libertate în dosarul crimelor de la Constanța. Judecătorii au anunțat azi ce decizie au luat

de Georgiana Marina    |   

„Șacalul”, bărbatul suspectat că a ucis două femei în Constanța rămâne în arest preventiv, a decis instanța care i-a respins cererea de a fi pus în libertate.

Decizia a fost luată miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța. Cererea lui de punere în libertate s-a judecat cu o zi în urmă, în absența acuzatului. El este internat în spitalul penitenciar, acuzând dureri la picior. 

Cerere de punere în libertate a făcut și femeia despre care s-a spus inițial că ar fi concubina lui. Între timp, există indicii că, de fapt, ea ar fi partenera lui de afaceri. Era cea care-l găzduia pe bărbat şi în casa căreia, unde erau şi cei 3 copii ai femeii, a fost ţinut câteva zile şi cadavrul Denisei, victima din Timişoara, înainte de a-l arunca pe câmp. 

Din acest motiv, femeia a fost arestată pentru tăinuire, rele tratamente aplicate minorului, dar şi pentru că nu l-a denunţat la poliţie. Ea a fost adusă ieri la Curtea de Apel Constanţa, care a decis de asemenea, menținerea arestului preventiv și în cazul ei.

Potrivit anchetatorilor, „Şacalul” a premeditat totul. Scopul a fost acela de a le tâlhări pe cele două femei, Delia și Denisa. Ceea ce a şi făcut. Le-a căutat la anunţurile cu dame de companie, le-a ademenit sub pretextul că ar fi client şi le-a jefuit. Bani, bijuterii, telefoane şi maşini. Apoi, le-a ucis pe amândouă, susţin procurorii, ca să nu-l denunţe.

„Încadrarea este omor calificat ce are ca pedeapsă între 15 și 25 de ani sau închisoare pe viață”, spune avocatul acestuia.

Subiecte în articol: Șacalul crime Constanța
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile