Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul crimelor de la Constanţa: Femeia arestată alături de „Șacalul” nu este iubita lui. Ce spun anchetatorii

Răsturnare de situaţie în cazul crimelor de la Constanţa: Femeia arestată alături de „Șacalul” nu este iubita lui. Ce spun anchetatorii

Captur? de ecran 2024-09-17 181721
Femeia care a fost arestată alături de „Şacalul” este partenera sa de combinaţii. Foto: Antena 3 CNN
de I.C.    |    17 Sep 2024   •   18:20

Răsturnare de situaţie în cazul crimelor de la Constanţa. Femeia care a fost arestată alături de „Şacalul” este partenera sa de combinaţii. Cei doi nu sunt iubiţi ci, potrivit unor surse, ea doar îl găzduia pe individ în apartamentul pe care-l închiriase. Şi ştia exact ce plan ticluise bărbatul ca să facă rost de bani rapid: acela de a ademeni prostituate şi de a le jefui. 

„Toţi alergăm după bani! Toţi alergăm după averi, să avem să facem”. Aşa se promova „Şacalul” pe reţelele sociale, unde era urmărit de mii de oameni.

Toată averea pe care o luăm cu noi sunt patru cuie şi patru scânduri”, mai spunea el pe internet.

Delia şi Denisa n-au luat nimic cu ele şi tocmai pentru bani au fost ucise. Asta spun procurorii în referatul cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit anchetatorilor, „Şacalul” a premeditat totul. Scopul a fost acela de a le tâlhări pe cele două femei. Ceea ce a şi făcut. Le-a căutat la anunţurile cu dame de companie, le-a ademenit sub pretextul că ar fi client şi le-a jefuit. Bani, bijuterii, telefoane şi maşini. Apoi, le-a ucis pe amândouă, susţin procurorii, ca să nu-l denunţe.

„Încadrarea este omor calificat ce are ca pedeapsă între 15 și 25 de ani sau închisoare pe viață”, spune avocatul acestuia.

Femeia arestată alături de „Șacalul” nu-i este iubită. Ci mai degrabă parteneră de afaceri. Era cea care-l găzduia pe bărbat şi în casa căreia, unde erau şi cei 3 copii ai femeii, a fost ţinut câteva zile şi cadavrul Denisei, victima din Timişoara, înainte de a-l arunca pe câmp. 

Din acest motiv, femeia a fost arestată pentru tăinuire, rele tratamente aplicate minorului, dar şi pentru că nu l-a denunţat la poliţie. Astăzi, ea a fost dusă la Curtea de Apel Constanţa, unde a încercat să scape de arestul preventiv.

„Șacalul” nu a ajuns în sala de judecata. Este internat în spitalul penitenciar, acuzând dureri la picior. Mâine vor afla amândoi dacă magistraţii îi vor ţine arestaţi restul de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: crime constanta Șacalul crime
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close