Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul copiilor pierduți de bonă. Tatăl milionar spune că aceștia au fost răpiți și a primit o filmare cu ei

Răsturnare de situație în cazul copiilor pierduți de bonă. Tatăl milionar spune că aceștia au fost răpiți și a primit o filmare cu ei

de Daniela Chihaia    |   

Apar noi piste în cazul celor trei copii ai unui milionar din Hunedoara dați în urmărire națională și căutați cu dronele, după ce au fost pierduți de bonă. Tatăl copiilor de 7, 9, și 11 ani susține, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că a primit o filmare cu cei 3 copii, despre care acuză că au fost răpiți din propria casă. 

Alerta la Poliție a fost dată chiar de tatăl copiilor, milionarul Adrian Marțian, fost patron al echipei de fotbal UTA Arad, după ce bona l-a anunțat că nu îi mai găsește pe cei mici. Acum, Poliția face apel la cetățenii care dețin informații utile despre cei trei copii dispăruți să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112. 

Tatăl copiilor susține că a primit aceste imagini cu copiii săi de la o persoană, că aceste imagini i-au fost transmise pe telefonul mobil. A mai spus că el nu se află în țară și a început să plângă la telefon în timp ce îi spunea jurnalistului de la Antena 3 CNN că își caută copiii. 
În filmare, copiii sugerează că au fost răpiți din casă de cineva pus de mama lor. Pentru cei care nu cunosc povestea, este vorba despre trei copii pentru care acești părinți își dispută custodia, își lansează acuze reciproc și își deschid procese reciproc pentru a obține custodia acestor copii. Mama a fost cercetată în Spania pentru rele tratamente aplicate minorului. 

„De asemenea, există mai multe acuzații, sunt ordine de protecție cerute și de o parte și de alta, iar la mijloc sunt acești copii de 11, 9 și 7 ani, care prin ultima decizie au fost lăsați în grija mamei, pentru că tatăl avea un ordin de protecție care trebuia să îi protejeze pe copii de tată. Pentru că acești copii nu au vrut să stea la mamă și nici nu au vrut să rămână în custodia statălui statului, tatăl a găsit o variantă și i-a dus în casa unui prieten undeva la Simeria, deci au dispărut din casa prietenului tatălui. Foarte important - acești copii nu merg la școală. Ei, până acum, nu locuiau în Simeria, locuiau în altă parte a a țării. Au ajuns în Simeria după acest ordin de protecție, după ce au spus că nu mai vor să locuiască cu mama lor”, a explicat Carmina Pricopie, jurnalist de investigație la Antena 3 CNN.

„Cu alte cuvinte, există o situație tensionată în care trăiesc acești copii, cu acuze aduse de ambele părți, sunt bombardați cu informații și de o parte și de alta, li se spune că mama este o persoană rea, li se spune că tatăl lor este un personaj care-i manipulează. Deci, acești copii nu merg la școală, nu au o viață obișnuită, nu-și trăiesc copilăria și în acest moment sunt căutați de zeci de polițiști”, a mai precizat Carmina Pricopi. 

Filmarea a fost transmisă polițiștilor de la Hunedoara, care urmează să stabilească dacă imaginile au fost filmate marți.

Fetița cea mare spune că imaginile sunt din 15 octombrie, dar nu există nicio certitudine în acest sens. Clipul le poate oferi anchetatorilor date esențiale pentru anchetă. De asemenea,  dacă vedeți acești copii, sunați de urgență la 112. 

Există mai multe variante pe care merg polițiștii până în acest moment. Pe tată încă nu l-au putut audia, dar au stat de vorbă cu el la telefon.

Mama a fost la audieri la poliție, bona copiilor a fost, de asemenea, la audieri și anchetatorii încearcă să ridice imagini surprinse de camerele de supraveghere să vadă dacă au ieșit singuri din acea locuință, dacă au fost însoțiți de cineva, dacă într-adevăr au fost răpiți din locuința în care stăteau, la prietenii tatălui lor, de către o anumită persoană. 

În filmare, copiii spun că nu sunt în pericol și că persoanele respective le tratează bine. 

Cetățenii care dețin informații utile despre cei trei copii dispăruți sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112. 

 

Subiecte în articol: copii disparuti Hunedoara anchete
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile