Antena 3 CNN Actualitate Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor

Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor

Captur? de ecran 2024-10-14 202810
Trei frați de 7, 9 și 11 ani au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. Foto: IPJ Hunedoara
de M.P.    |    15 Oct 2024   •   10:57

Cei trei copii de 7, 9 şi 11 ani, din localitatea Sântandrei, judeţul Hunedoara, care au fost pierduți luni de bonă, sunt ai unui milionar cunoscut. Acesta, Adrian Marţian, a anunţat luni după-amiază la poliție dispariția lor, după ce bona cu care stăteau l-a anunţat că aceştia nu mai erau acasă. Copiii sunt căutați de poliție, fiind dați în urmărire națională.

Tatăl copiilor este un milionar din zonă. El a anunțat poliția, în jurul orei 17.00, după ce bona i-a spus că nu îi găsește pe cei mici.

La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, MARȚIAN RANIA ADRIANA, în vârstă de 11 ani, MARȚIAN ANTONIO ADRIAN, în vârstă de 9 ani și MARȚIAN RAISA ANTONIA, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost daţi în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile şi le solicită celor care deţin informaţii utile, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112

Cine este milionarul Adrian Marţian

Adrian Marţian este un afacerist din Cluj, fost asociat cu ex-fotbalistul Adrian Mutu, aflat ulterior în litigiu cu acesta. Marţian a fot inclusiv implicat în fotbal, unde a fost o perioadă patron la UTA Arad.

Părinții celor trei copii, Adrian și Roxana Marțian sunt în conflict pentru custodia micuților. În urma unor procese din instanță, ambii părinți au pierdut custodia copiilor, tatăl lor având interdicție să se apropie de ei la o distanță mai mică de 150 de metri, conform stiridecluj.ro

În urmă cu două luni între cei doi foști soţi a avut loc un incident, urmat de  plângeri penale la Poliție. Roxana Marțian și concubinul ei au venit la Sântandrei, unde au lansat o dronă, cu care captau imagini din locul în care Adrian Marțian și-a pus o rulotă pentru a fi aproape de casa în care locuiesc copiii săi, din Sântandrei.

Omul de afaceri clujean, Adrian Marțian, fost patron la UTA Arad, în intervalul 2013-2015, se mutase de o perioadă într-o rulotă, lângă Deva. Tribunalul Mureș îi interzisese afaceristului să se apropie la mai puțin de 100 de metri de cei trei copii ai săi. 

Adrian Marţian  a fost asociat cu Adrian Mutu într-o fabrică biodiesel, însă afacerea nu a avut parte de succes și în scurt timp a dat faliment. „Trei milioane de euro aruncați pe geam!”, a precizat Adrian Mutu în 2019.

Cei doi au intrat ulterior în conflict, Adrian Marţian acuzându-l pe Adrian Mutu că a vrut să-l asasineze.

„Dacă Marțian vrea ceva de la mine, să vină cu o foaie de hârtie și o să-i dau un autograf”, a fost replica lui Adrian Mutu la acuzațiile fostului patron de la UTA.

 

×
Subiecte în articol: martian Hunedoara
Parteneri
x close