Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Rareș Bogdan spune că „nu e o surpriză” întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant: Geoană încearcă să ne explice că vine din spuma mării

Rareș Bogdan spune că „nu e o surpriză” întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant: Geoană încearcă să ne explice că vine din spuma mării

de Andreea Ştefan    |   

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat marți în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN, referitor la întâlnirea dintre Ciolacu și Geoană la restaurant, că nu este o surpriză pentru ei, deoarece, în cele din urmă, domnul Geoană încearcă doar să le explice că vine din spuma mării. Rareș Bogdan a subliniat că, în mod indiscutabil, în turul doi vor fi prezenți Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, adăugând că Geoană nu are șanse să intre în turul doi. „Finala va fi între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu," a afirmat el.

„Pentru noi nu e o surpriză pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării dar dânsul e politician cu ştate vechi, a condus PSD, a fost candidat la preşedinţie, deci nu este altceva decât întâlnirea actualului preşedinte cu foşti preşedinţi. Este o reuniunea a social-democraţilor care au aceeaşi simţire, în cuget şi în proiecţie şi nu este nimic nou”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, la Antena 3, despre imaginile cu Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, care au fost împreună la un restaurant.

„Până la urmă, domnul Geoană nu mai este membru de partid, nu a trebuit să îşi dea demisia când a plecat la NATO? Pot să îi caute carnetul vechi de partid şi să i-l reiniţieze”, a mai comentat Rareş Bogdan. Europarlamentarul PNL s-a referit şi la scenariul în care doar unul dintre cei doi, Marcel Ciolacu sau Mircea Geoană, vor intra în cursa pentru prezidenţiale.

„Nu avem noi norocul să se reunească toţi social-democraţii în acelaşi proiect politic, pentru că dacă se va întâmpla asta, sunt absolut convins că în spatele domnului Ciucă s-ar reuni întreaga dreaptă şi toţi reprezentanţii dreptei din România”, a spus eurodeputatul.

Întrebat dacă este avantaja Nicolae Ciucă în acest scenariu, Rareş Bogdan a spus: „Absolut, pentru că în acel moment se accentuează sentimentul de teamă, intervine emoţia şi automat, în spatele domnului Ciucă, se va activa întreaga dreaptă, aşa cum în spatele domnului Ciolacu, foarte probabil, se vor activa liderii stângii, adică domnul Iliescu, domnul Geoană, domnul Ponta”.

„Din punctul meu de vedere, domnul Geoană nu are şanse să intre în turul doi. În turul doi, lucrurile sunt cât se poate de clare, uitându-ne la bazinele electorale. Este indiscutabil că în turul doi, candidatul stângii, Marcel Ciolacu, candidatul dreptei, Nicolae Ciucă, vor fi acolo”, a mai spus Rareş Bogdan, despre ce se va întâmpla în turul doi de scrutin.

Despre scenariul susţinerii lui Mircea Geoană în turul doi, dacă Nicolae Ciucă nu ar primi voturile, Rareş Bogdan a dar asigurări că PNL va intra în turul doi la prezidenţiale. „Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi. Vom intra în turul doi, şi ne vom bate cu candidatul stângii, Marcel Ciolacu. Finala va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu şi sunt absolut convins că toţi ceilalţi se vor pune în spatele domnului Ciucă sau a domnului Ciolacu”.  

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, conform Antena 3, care prezintă şi imagini.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile