Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au stat la aceeași masă, la restaurant: Imagini exclusive. Victor Ponta: „Eu am stat mai mult de 2 ore”

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au stat la aceeași masă, la restaurant: Imagini exclusive. Victor Ponta: „Eu am stat mai mult de 2 ore”

marcel ciolacu mircea geoana impreuna la restaurant
Marcel Ciolacu, Mircea Geoana și Victor Ponta, la masă, la restaurant, luni 29 iulie. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    Mădălina Mihalache    |    30 Iul 2024   •   15:17

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost surprinși luând cina la aceeași masă, luni seara, într-un restaurant, împreună cu alți politicieni, printre care și fostul premier Victor Ponta, care a dat detalii, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN, despre cina aniversară la care au luat parte.

Marcel Ciolacu și Mircea Geoana au ascultat în picioare imnul României, redat la Jocurile Olimpice după victoria lui David Popovici, într-un restaurant din Capitală.

Victor Ponta spune că cei de la masă au discutat despre sportivul român devenit campion olimpic la înot și că nu a fost o „întâlnire politică”. 

„Nici dacă mă tăiați și îmi puneți sare pe tăieturi n-o să povestesc de la o întâlnire privată. A fost ziua de naștere a unui bun prieten. Nu știu cum a invitat sărbătoritul oamenii, dar în niciun caz nu a fost o întâlnire politică. Eu cred că am stat mai mult de două ore.

Mi se pare absolut normal ca oamenii să meargă la zile de naștere. Nici dacă mă torturați, mă ardeți, n-o să povestesc de întâlniri private, pentru că este de prost gust.”, a spus Victor Ponta, la Antena 3 CNN.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close