Antena 3 CNN Actualitate Operația fetiței accidentate în București a durat nouă ore. Medicii i-au salvat piciorul stâng, care fusese aproape amputat

Operația fetiței accidentate în București a durat nouă ore. Medicii i-au salvat piciorul stâng, care fusese aproape amputat

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Starea fetiței rănite în accidentul produs pe o trecere de pietoni duminică, în Capitală, este gravă. Medicii au stat nouă ore în sala de operație în încercarea de a-i salva piciorul stâng.

Starea fetitei de 7 ani de la gr alexandrescu e grava

Reprezentanții Spitalului de copii Grigore Alexandrescu au declarat luni dimineață că fetița de șapte ani a fost adusă de SMURD în stare gravă, intubată și ventilată mecanic cu cvasiamputație de picior stâng, de la nivelul coapsei.

Medicii au intrat imediat în sala de operație, cu o echipă pluridisciplinară formată din anestezist, ortoped, chirurgi specializați în chirurgie vasculară și chirurgie plastică, pentru replantarea piciorului. S-au refăcut artera femurală și toate structurile - os (numeroase fracturi),, mușchi, tegument, au comunicat medicii.

Operația a durat 9 ore.

Acum fetița este la terapie intensivă în stare relativ stabilă, intubată și ventilată mecanic.

Între timp, au apărut noi informaţii despre adolescentul de 17 ani care a spulberat doi fraţi pe o trecere de pietoni din Capitală. Băiatul a fost reţinut după ce avocatul său l-a adus la poliţie. Potrivit unor surse, maşina cu care l-a omorât pe copilul de 9 ani şi a rănit-o pe sora acestuia fusese împrumutată de la un cuunoscut de pasagerul care era cu el. Ambii sunt audiaţi chiar în aceste momente, iar adolescentul care a provocat tragedia va afla dacă va fi arestat.  

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile