Antena 3 CNN Actualitate Șoferul fugar care a accidentat mortal un copil și a rănit grav un altul, în parcarea Parcului Pantelimon, s-a predat la poliție

Șoferul fugar care a accidentat mortal un copil și a rănit grav un altul, în parcarea Parcului Pantelimon, s-a predat la poliție

minori fugari de la locul accidentului
Șoferul fugar care a accidentat mortal un copil și a rănit grav un altul, în parcarea Parcului Pantelimon, s-a predat la poliție. FOTO captură video Antena 3 CNN
29 Iul 2024   •   07:46

Şoferul minor, care i-a spulberat pe trecerea de pietoni în sectorul 3 al Capitalei, pe cei doi fraţi în vârstă de 7 şi 9 ani, ucigându-l pe cel din urmă s-a predat poliţiei. El se afla în maşină cu un prieten în momentul producerii cumplitului accident. După ce a fugit de la locul accidentului, pe jos, lăsând maşina la locul tragediei a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor.

A fost dus la reconstituire, iar de ore bune se află la audieri. Şoferul în vârstă de 17 ani şi pasagerul acestuia au fost testaţi cu aparate alcooltest şi cu drugtest iar rezultatele au fost negative.

În urma accidentului şi alte maşini care erau parcate au fost puternic avariate.

O zi de relaxare în Parcul Pantelimon din Capitală s-a sfârşit tragic pentru o familie cu doi copii de 9 şi 7 ani. Cei mici au fost spulberaţi de o maşină chiar sub ochii mamei lor. Tragedia a fost provocată de un minor care a condus cu viteză o maşină în parcarea de lângă parc apoi a fugit împreună cu cel care îl însoţea. Impactul a fost fatal pentru băieţelul de 9 ani. Sora lui se află acum în stare gravă la spital.

Reprezentant al Brigăzii Poliţiei Rutiere: "Prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Gării Cățelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon. Din primele date, conducătorul unui autovehicul care se deplasa în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon a surprins și accidentat doi pietoni și a avariat patru autovehicule parcate. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințare a poliției."

Unul dintre păgubiţi: Din păcate e foarte tragic și nu ar trebui să se mai întâmple așa ceva dacă... Venisem în parc seara să stăm, să mă relaxez și m-am trezit când să plec cu mașina făcut zob.
 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close