Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Nadia Comăneci le transmite românilor, de la Paris, că vor avea o surpriză dacă urmăresc parada de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

Nadia Comăneci le transmite românilor, de la Paris, că vor avea o surpriză dacă urmăresc parada de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024

de Mia Lungu    |   

Regina gimnasticii românești, Nadia Comăneci, a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre parada și festivitățile de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, chiar în drum spre ceremoniile din capitala Franței.

„Merg spre festivitatea de deschidere. De fapt intrăm prin zona de securitate, în acest moment, când vorbim. Eram o mașină cu familia mea, cu soțul, Dylan și prietena lui.

A fost foarte frumos (n.r. joi seara, la Gala oficială de la Paris). Am fost și m-am prezentat și mi-a spus că sunt o inspirație pentru generația de astăzi și toate generațiile. Și atunci când spunea gimnastică spune Nadia. Am întâlnit-o și pe soția lui și pe Elon Musk pentru prima dată. A fost foarte frumos.

Emoții probabil sunt mai mari pentru că de obicei eu când vin la olimpiadă nu particip la ceremonia de deschidere. Și vă rog să vă uitați la ceremonia de deschidere că probabil o să aveți o surpriză. 

Aștept să le văd (n.r. pe gimnastele românce). Voi fi acolo dimineață la calificare și bineînțeles, în fiecare zi la gimnastică și alături de alte sporturi la care pot participa între timp.”, a spus Nadia Comăneci, la Antena 3 CNN.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile