Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care strada din Sectorul 6 se surpă brusc. Un copil de 5 ani este „înghițit” de craterul uriaș

Momentul în care strada din Sectorul 6 se surpă brusc. Un copil de 5 ani este „înghițit” de craterul uriaș

de Bianca Chirilă    |   

Este anchetă de amploare în Sectorul 6 al Capitalei, dupa ce o maşină a căzut într-un crater apărut în asfalt. Un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis. Incidentul s-ar fi putut transforma foarte uşor într-o tragedie, pentru că strada care s-a prăbuşit se află lângă o şcoală, astfel că zilnic trec pe acolo sute de copii. Aceasta ar fi cedat în momentul în care o maşină de gunoi ar fi intrat pe stradă, din cauza greutăţii mari. Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum mama deschide portiera pentru a-l ajuta pe copil să coboare din maşină, însă, la scurt timp, într-o fracţiune de secundă, totul se prăbuşeşte. Atât autoturismul, cât şi cel mic au ajuns în craterul imens.

Mama parcase maşina pentru a-şi lăsa copilul la grădiniţă. Lângă autoturism a oprit o maşină de la salubritate. Greutatea cumulată a celor două vehicule a făcut ca asfaltul să cedeze.

Printr-un comunicat, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au transmis că, în trecut, au avut loc lucrări la conductele de utilităţi chiar în zona în care sfaltul a cedat.

În curtea în care s-a produs incidentul şocant se află o şcoală de stat care are inclusiv o grădiniţă. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Muncipiului Bucureşti susţin că terenul nu aparţine şcolii, ci este o proprietate privată.

Şi edilul Sectorului 4 a reacționat dur după incidentul din Sectorul 6.

„Mâine, Doamne-Ferește!, s-ar putea întâmpla și la Piața Unirii, unde planșeul Unirii, vechi de aproape 100 de ani și pe care râul Dâmbovița îl macină în fiecare zi, este declarat, de către experți, un pericol public, pe care însă primarul general Nicușor Dan nu vrea să-l recunoască! Sper că astfel de imagini îl vor trezi la realitate pe primarul general și că acesta va debloca lucrările ce trebuie făcute în tot orașul și va pune pe primul loc, așa cum ar trebui, siguranța oamenilor!”, este avertismentul lansat de primarul Sectorului 4.

Subiecte în articol: București strada surpata crater
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile