Antena 3 CNN Externe Ludmila este primul cetățean moldovean care a votat astăzi: A călătorit 1.300 de kilometri ca să ajungă la urnă

Ludmila este primul cetățean moldovean care a votat astăzi: A călătorit 1.300 de kilometri ca să ajungă la urnă

de Mia Lungu    |   

„Felicitări Ludmilei Vizdoagă, prima moldoveancă care a votat la alegerile prezidențiale și referendumul din 20 octombrie!”, a transmis, duminică, Ambasada Republicii Moldova în Japonia.

Ludmila este stabilită de mai mulți ani în Republica Coreea, și a fost primul cetățean al Republicii Moldova care și-a exprimat votul la alegerile prezidențiale și referendumul constituțional.

Ce face povestea ei și mai remarcabilă? A călătorit nu mai puțin de 1.300 km din Daejeon, orașul unde este stabilită până la Seul și de acolo la Tokio, doar pentru a-și face datoria de cetățean.

Dedicarea ei ne amintește că fiecare vot contează, indiferent cât de departe ne aflăm. Moldova are nevoie de vocea fiecărui cetățean, oriunde s-ar afla.

Mulțumim, Ludmila, pentru acest exemplu de spirit civic! Așteptăm conaționalii noștri din Japonia, Coreea și regiunea Asiei de Est pentru participare la alegeri.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile